Ćwiczenia - masturbacja ,a ćwiczenia

arturartur - Pon 07 Lis, 2011
Temat postu: masturbacja ,a ćwiczenia
Witam koledzy mam pytanko: czy masturbacja ma negatywne skutki dla ćwiczeń, w sensie czy dochodzenie do orgazmu i "spuszczanie się" jest czym złym po wykonaniu ćwiczeń lub trochę później?
GordonGekko - Pon 07 Lis, 2011

arturartur, ćwiczeń czego?
arturartur - Wto 08 Lis, 2011

no ćwiczeń penisa przecież to forum jest temu poświęcone

[ Dodano: Czw 10 Lis, 2011 ]
to co odpowie ktoś.??? chodzi mi o to: w niedziele zacząłem ćwiczyć penisa aby go powiekszyć i się pytam czy masturbacja szkodzi powiększaniu się penisa. czy minimalizuje efekty?

tomek100 - Pią 11 Lis, 2011

ja cwicze od dwoch tygodni ,rano i wieczorem po 30 minut:)co do masturbacji to ja sie nie masturbuje po cwiczeniach:)
arturartur - Pią 11 Lis, 2011

to dość sporo ćwiczysz. a masz już jakieś przyrosty? a tak wogóle to masturbujesz się w ciągu dnia, nie bezpośrednio po ćwiczeniach?
tomek100 - Pią 11 Lis, 2011

Na przyrosty troche zawczesnie:)ale przez pierwszy tydzien , napewno był grubszy w czasie wzwodu (był napuchiety)Co do masturbacji to nie masturbuje sie,bo uprawiam sex z dziewczyną:)
arturartur - Pią 11 Lis, 2011

AHA dzięki za podzielenie się informacjami:D
tomek100 - Wto 06 Gru, 2011

Ćwicze jelg od 29 Października :)dzień wolny od cwiczen robiłem tylko w niedziele :)do tego kupiłem krem na powiekszenie penisa i stosuje go 2 razy dziennie:)dzis mierzyłem i jestem w szoku ,penis nie wydłużył sie nic:(Jelg będe wykonywać jeszcze do konca miesiąca ,ale raczej nic nie przybedzie:(na dzien dzisiejszy to te cwiczenia to niezła sciema razem z tymi kremami:(
Hubertttus - Sob 10 Gru, 2011

Pewnie że ściema ,najlepiej wydłuża penisa zabawa z dziewczyną :lol:
Gorryl - Wto 16 Kwi, 2013

własnie, jak to jest - masturbacja przeszkadza, czy pomaga w wydłużaniu penisa??
salivano90 - Sro 08 Maj, 2013

jestem kobieta, ale rowniez chcialambym sie tego dowiedziec, poniewaz moj facet chcialby o tym wiedziec, a sam wstydzi sie napisac...