Stulejka - wstydliwy problem...
DzonyRTS - Nie 06 Lis, 2011 Temat postu: wstydliwy problem... witam , mam 15 lat i ostatnio zauważyłem, że podczas zwodu mój napletek sciaga sie jedynie troszeczke. zakrywa praktycznie cały żołądź. do tej pory myślałem , że to naturalne. Podczas zwisu mogę ściągać bo bez problemu i bez ograniczeń, jednak trochę się on wtedy przechyla ( myślę, że to przez to wędzidełko.. ) Podczas zwodu, mogę ściągnąć napletek, jednak towarzyszy temu ból w tej żyłce, chyba wędzidełku, bardzo ono wtedy bieleje, mysle ze moze byc za krótkie.. Nie chce mówić o tym rodzicom , możecie mi coś poradzić?
z góry dzięki, Dzonyrts.
legolas1 - Nie 06 Lis, 2011
Być może masz za krótkie wędzidełko, które uniemożliwia całkowite odprowadzenie napletka. Jedyne co możemy Ci poradzić to przemóc się i porozmawiać o problemie z rodzicami/rodzicem a następnie udać się na wizytę do urologa, który fachowym okiem oceni sytuację i zadecyduje co dalej. Niestety forum nic tutaj nie poradzi (no może poza zwykłą poradą )
preston-17 - Nie 06 Lis, 2011
niestety to prawda. coz, alternatywnym rozwiazaniem moga byc jakies cwiczenia rozciagajace.
GordonGekko - Nie 06 Lis, 2011
DzonyRTS, pokaż zdjęcia, wtedy ocenimy.
DzonyRTS - Nie 06 Lis, 2011
Myślę, że nie będzie takiej potrzeby wstawiania zdjęcia, tak czy tak najlepsze rozwiązanie to powiedzieć rodzicom i iść do lekarza, wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam
legolas1 - Nie 06 Lis, 2011
Też uważam, że wstawienie zdjęcia nic tu nie zmieni. Nawet jeśli utwierdziłoby to nas w przekonaniu, że przyczyną problemu jest zbyt krótkie wędzidełko lub coś innego... to co... nic na to nie poradzimy... Jedynie lekarz ma prawo stawiać wiążącą diagnozę.
Powodzenia w rozmowie z rodzicami.
Hubertttus - Nie 06 Lis, 2011
Bardzo dobry pomysł porozmawiać z rodzicem i nie masz się czego wstydzić bo masz prawo martwić się o sprawność swego sprzętu co nie oznacza że zmartwienie wiąże się z rozpoczęciem życia seksualnego,ale fizycznym dojrzewaniem.
GordonGekko - Nie 06 Lis, 2011
W takim razie, porozmawiaj z rodzicami, i umówcie się na wizytę do urologa.
|
|