Zagięcie prącia - Mocno krzywy penis

Mors - Pon 24 Paź, 2011
Temat postu: Mocno krzywy penis
Mam problem mam 16 lat i mocno krzywego penisa. Najpierw idzie normalnie potem centralnie w dół. Jeśli zechcecie to dam zdjęcie.
GordonGekko - Pon 24 Paź, 2011

Poprosimy.
Mors - Wto 25 Paź, 2011

http://postimage.org/image/hli5hovqh/
oto fotka.

GordonGekko - Wto 25 Paź, 2011

Mors, bracie, pomimo skrzywienia masz też stulejkę! idź do urologa na wizytę.
randy - Wto 25 Paź, 2011

Gdzie Ty tam jaką stulejkę widzisz :?: :shock: Wędzidełko to ma raczej za krótkie ale stulejka :?:
GordonGekko - Wto 25 Paź, 2011

randy, nie widzisz pierścienia okalającego żołądź!? pójdzie na wizytę to się dowie, w mojej opinii jest to stulejka.
facet - Wto 25 Paź, 2011

Oczywiście, że ma stulejkę. Skrzywienie dość poważne. Jak najszybciej do lekarza.
Mors - Nie 30 Paź, 2011

Problem w tym że się wstydzę komukolwiek powiedzieć :/
randy - Nie 30 Paź, 2011

Przykro mi, ale przez internet nikt Cię nie uzdrowi. Sam widzisz, że nawet mimo różnicy zdań, jesteśmy zgodni co do jednego - powinieneś odwiedzić urologa. Musisz się przełamać i pogadać z rodzicami. Zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo zacząć taką rozmowę. Ale później już będzie łatwiej. Dostaniesz wsparcie od rodziców i wizyta u lekarza nie będzie już taka straszna.
GordonGekko - Nie 30 Paź, 2011

Mors, musisz, inaczej w przyszłości będziesz miał problemy ze współżyciem, a chyba tego nie chcesz. Powiedz o problemie rodzicom, nie masz się czego bać, tu chodzi o twoje zdrowie!
facet - Nie 30 Paź, 2011

Musisz odważyć się i powiedzieć rodzicom. Jeśli teraz tego nie zrobisz w przyszłości będziesz miał problemy ze współżyciem.