Luźne dyskusje o męskich sprawach - wasz pierwszy raz
tomek15 - Wto 11 Paź, 2011 Temat postu: wasz pierwszy raz opiszcie wasze pierwsze bzykanko, w jakim wieku, jak było, jestem ciekaw bo też mnie to niedługo czeka
adamox - Wto 18 Paź, 2011
15 lat i już pierwszy raz? Na pewno przemyślana decyzja?
tomek15 - Wto 08 Lis, 2011
no niekoniecznie teraz ale niedługo. Znam takich w moim wieku co są już po
Anaksymenes - Sro 09 Lis, 2011
15 lat? Ty się ledwo co pieluch dopiero pozbyłeś a już chcesz uprawiać seks...
I weź tu miej dzieci
GordonGekko - Sro 09 Lis, 2011
Anaksymenes, jego sprawa, ale także kategorycznie tego nie popieram.
ultravoilet - Pon 02 Sty, 2012
Też uważam, że to za wcześnie. Im póżniej tym lepiej, no oczywiście bez skrajności z tym póżniej.
I pamiętaj, złota zasada! Seks tylko z zabezpieczeniem, bez to już robienie dzieci!
Luks - Wto 03 Sty, 2012
| ultravoilet napisał/a: | | Seks tylko z zabezpieczeniem, bez to już robienie dzieci! |
No nie koniecznie , hehe
ultravoilet - Wto 03 Sty, 2012
Nawet mu tak nie mów...
men1995 - Pią 13 Lut, 2015
Miałem 16 lat i przyjechała do mnie koleżanka z innego miasta na 2 tygodnie
leżeliśmy raz w łóżku razem (na boku) ja w samych slipach a Ona w koszulce i majtkach
oczywiście mi stanął a że się odwracała to o niego zaczepiła zaczęliśmy gadać o seksie, zadawała pytania odnośnie mojego kutasa, fascynowała się ścieżką do leszka i potem zaczęło się od głaskania mi brzucha i klaty więc nie pozostawałem dłużny i w sumie nie mogłem się doczekać kiedy zacznie go masować pierwszy raz czułem się taki podjarany a zarazem zestresowany i z milionem myśli na sekunde, w końcu to ja zszedłem pierwszy niżej u niej (ręka w majtki i pocieranie cipki palcami) potem w końcu odważyłem się na powolne ich wkładanie oczywiście delikatnie, bo była dziewicą i stało się - włożyła rękę w moje slipy i zaczęło się walenie mojego konia (to jeszcze pikuś)
Po tych całych zabawach palcami, ustami i w ogóle przyszedł czas na główną sprawę czyli seks.
Zdjąłem z niej wszystko, ona zdjęła mi slipy do końca, przez kilka minut całowaliśmy się i pieściliśmy rękoma, w końcu założyłem gumkę (w wielkim stresie i zarazem podnieceniu) położyłem się na nią, nakierowałem stojącego ptaka na jej ciasną, pomasowałem przez chwilę samym czubkiem kutasa wejście do jej skarbu i powoli go wpychałem
jak oceniam pierwszy raz ? Świetnie oboje byliśmy niedoświadczeni, poza tym nikt wcześniej w niej nie był więc była bardzo ciasna i dawało to ekstremalną przyjemność, dodatkowo utrzymujemy kontakt do tej pory
|
|