Stulejka - Cwiczenie napletka
prec - Sob 27 Sie, 2011 Temat postu: Cwiczenie napletka Witam, problemem u mnie jest lekka stulejka (ciezko schodzi podczas pelnego wzwodu).
czy samo cwiczenie go podczas pelnej erekcji moze pomoc? na dodatek czytalem o kremach, ktore powinno sie stosowac pod napletek po cwiczeniu, jednak takowych nie posiadam i nie wiem, czy mozna bez nich. dzieki za pomoc.
GordonGekko - Sob 27 Sie, 2011
prec, daj zdjęcia to zobaczymy czy to stulejka.
prec - Sob 27 Sie, 2011
http://imageshack.us/phot.../photo078d.jpg/
od razu sorry za jakosc, ale z komorki i ze swiatlem byly mega problemy. zdjecie robione w gdzies 80% wzwodzie, tak samo wyglada w pelnym. przy sciaganiu napletka na pelnym wzwodzie gdzies tak od 3/4 zejscia czuc lekka blokade, jednak da sie go sciagnac. gdy schodzi poza zoladz dalej juz zbytnio nie idzie, czuje lekki bol.
prec, Nie widzę tu nic nadzwyczajnego. Możesz jeszcze dać z góry i z dołu foto abym mógł zobaczyć wędzidełko.
andrzejgadarr - Sob 27 Sie, 2011
GordonGekko, ale w czym ma Ci pomóc zdjęcie. Nie jesteś lekarzem a tylko lekarz może podać diagnozę i to też nie na podstawie zdjęcia a badania.
prec, w razie jakichkolwiek wątpliwości powinieneś udać się do lekarza specjalisty, opowiedzieć mu co i jak i razem z nim ustalić sposób leczenia.
Przez takie wlaśnie domowe naciąganie napletka już niejedna osoba narobiła sobie kłopotu, albo nabawili się stulejki całkowitej uniemożliwiającej nawet normalne oddanie moczu albo doszło do zadzierzgnięcia napletka.
prec - Sob 27 Sie, 2011
narazie siedze za granica (irlandia) i u mnie w miescie nie ma polskich specjalistow, do irlandzkich nie chce, bodosc duzo sie placi, a i tak gdzies za 1-2 miesiace do polski na pare dni jade to sie wybiore do lekarza na miejscu.
teraz tylko lepiej od razu do placowki prywatnej (juz sie dowiadywalem o cene itp), czy inaczej to zalatwiac? jak najlepiej?
a i tak pozatym, to jak moglbym sie nabawic calkowitej stulejki? skora sie zarasta pod wplywem tych cwiczen?
andrzejgadarr - Sob 27 Sie, 2011
Tak. Na skórze mogą tworzyć się zrosty które jeszcze bardziej zwężają napletek.
andrzejgadarr, Zdjęcia pomagają i są wskazane! np. przez obejrzenie zdjęcia danego przypadku, można stwierdzić czy ktoś ma stulejkę lub krótkie wędzidełko, tzw. pierścień przy wzwodzie oznacza stulejkę. A zwolennikiem fachowych wizyt u lekarza zawsze byłem! Staram się pomóc, najlepiej jak potrafię. Czekamy więc na zdjęcia, jeśli prec będzie chciał je zrobić. Pozdrawiam
prec - Sob 27 Sie, 2011
http://imageshack.us/g/109/photo080l.jpg/ prosze.
drugie zdjecie rozmazane, ale lepiej nie zrobie.
prec, tak, jak w moim wcześniejszym poście, nie ma tu nic niepokojącego na moje oko, oczywiście możesz się wybrać do specjalisty. A na przyszłość zdjęcia umieszczaj na www.postimage.org z zaznaczoną opcją 18+! wtedy nie będą usunięte.
prec - Sob 27 Sie, 2011
ok dziekuje.
|
|