Inne problemy - ból głowki

intenso - Czw 25 Sie, 2011
Temat postu: ból głowki
Czesc
mam pytanie co mam dalej robic bo juz sam nie wiem.
rok temu w wakacje poszedlem do chirurga na przeciecie napletka zeby lepiej schodzila skóra z główki i minął ból główki gdy jej dotykalem czy mylem itd.
minął rok po zabiegu za ltóry zabuliłem razem z wizytami 600 zl. a ból głowki pozostal nie moge dobrze uprwiac seksu jedynie gdy nie sciagne skory to dam rade. Czy ten ból sie uda w koncu wyleczyc czy juz tak zostanie ?

miałem tez masc na ten ból ale to nic nie daje tylko sie mecze.
juz nie wytrzymuje nie moge nawet schowac go do bielizny bo odczowam ból głowki gdy jej dotyka a gdy jest pod skóra to jest ok tak samo jak odczówam przyjemnosc masturbujac sie tylko wtedy gdy z głowki nie zejdzie skora i jej nie dotkne.

Dawid159 - Czw 25 Sie, 2011

O ile się nie mylę to normalne że się odczuwa ból/dyskomfort jeśli ma się bieliznę na sobie i napletek jest odsłonięty. Ale niech się też inni wypowiedzą ;]
GordonGekko - Czw 25 Sie, 2011

intenso, spróbuj właśnie częściej odsłaniać główkę, na pewno w dzieciństwie tego nie robiłeś zbyt często, przez to kłopot i teraz musisz się przyzwyczaić.
intenso - Czw 25 Sie, 2011

ale to minie czy nie? można to jakoś przyśpieszyć?
GordonGekko - Pią 26 Sie, 2011

intenso, raczej nie musisz czekać, chodź jak najczęściej z odsłoniętym napletkiem żeby się "przyzwyczaił".
intenso - Nie 28 Sie, 2011

skad to wiesz ze musi sie przyzwyczaic?? boje sie ze mogze mam cos z nerwami w tamtym miejscu czy co?
GordonGekko - Pon 29 Sie, 2011

intenso, skoro go nie odsłaniałeś od dzieciństwa to jest czuły, trzeba było od małego go odsłaniać to teraz nie miałbyś problemów, zaniedbanie rodziców bo skąd mogłeś się domyśleć. Dlatego musisz go teraz jak najczęściej nosić odsłonięty. Pozdrawiam
intenso - Pon 29 Sie, 2011

ok zobaczymy co z tego będzie. za jakiś czas tu wrócę ;)
dzięki i pozdrawiam