Stulejka - Stulejka?

patrykb1991 - Wto 23 Sie, 2011
Temat postu: Stulejka?

legolas1 - Wto 23 Sie, 2011

witaj, po pierwsze powiedz czy miałeś już kiedyś taki problem? czy przed tą zabawą byłeś w stanie bez problemu odprowadzić cały napletek z żołędzi? być może go po prostu przetrenowałeś i po czasie wszystko wróci do normy.

na razie tyle, ponieważ zdjęcia są dostępne tylko dla osób, które napisały coś w tym poście i aby je zobaczyć muszę pchnąć ten post :P

OK, na moje oko penis wygląda jakby był trochę opuchnięty i może stąd te problemy. być może przesadziłeś z zabawą i za bardzo go wymęczyłeś. poczekaj do jutra i zobacz czy wszystko wróciło do normy.

GordonGekko - Wto 23 Sie, 2011

patrykb1991, legolas1, dobrze radzi, poczekaj kilka dni i zobacz czy opuchlizna zejdzie.
patrykb1991 - Wto 23 Sie, 2011

Nigdy nic podobnego nie miałem, zawsze bez problemu napletek schodził. Bardzo możliwe, że jest przetrenowany, bo ostatnio ma dość intensywne treningi. Lekko kamień spadł mi z serca, a czy teraz można się nim bawić, czy kilka dni odpoczynku ?
legolas1 - Wto 23 Sie, 2011

ja jednak dałbym mu kilka dni wytchnienia :) niech sytuacja się unormuje a penis wróci do swojego normalnego stanu. a do zabawy musisz sobie znaleźć na ten czas coś innego :P
Dawid159 - Wto 23 Sie, 2011

Chłopie 3 H się masturbować? Nie no gratulacje!! :P
Plitek - Wto 23 Sie, 2011

widocznie dałeś mu za mocno w kość .... :) chyba uszkodziłeś skórę .... miałem podobnie
facet - Wto 23 Sie, 2011

Za długo się masturbowałeś. Daj mu odpocząć.