Luźne dyskusje o męskich sprawach - - Błona dziewicza -
skywalker - Pią 21 Lip, 2006 Temat postu: - Błona dziewicza - Witam
Mam pytanka są odnośnie wyżej wymienionego tematu. Otóż mam wspaniałą dziewczynę z którą chodzę już 8 miesięcy. Nie kochaliśmy się jeszcze. Dzisiaj zaczeła mnie rozbierać ale przerwano nam gdyż jej rodzice wrócili do domu. Jutro znowu do niej idę a jej rodziców nie będzie przez 3 dni. Ale do żeczy... Moje pytania są skierowane do bardziej doświadczonych weteranów
1: Czy błonę dziewiczą trudno jest przerwać?
2: Czy kiedy się już ją przerwie i leci krew to należy przerwać stosunek i odczekać kilka dni czy należy dokończyć robote?
3: Słyszałem że po pierwszym stosunku należy odczekać kilka dni żeby ranki zdążyły się zagoić. To prawda?
Proszę o poważne potraktowanie moich pytań. Z góry wielkie dzienks
hildegrant - Sob 22 Lip, 2006
ad 1: nie
ad 2: zalezy czy krawienie nie przeradza sie w krwotok (sytuacja ekstremalna)
ad 3: powinno sie dac organizmowi tyle czasu na regeneracje ile potrzebuje, ale bez przesady...mysle ze 3 dni to max...
skywalker - Sob 22 Lip, 2006
Dzięki Dzisiaj jest mój wielki dzień więc będe miał okazje sprawdzić
życzcie mi szczęścia
Dixie - Sob 22 Lip, 2006
Mojej byłej dziewczynie na przykład nastepnego dnia leciała krew i kawałki błony ale szybko doszła do siebie A co do błony to ja nawet nie poczułem Powodzenia!!
skywalker - Sob 22 Lip, 2006
Dzienks
con brio - Sob 22 Lip, 2006
hildegrant napisał/a: | ad 1: nie
ad 2: zalezy czy krawienie nie przeradza sie w krwotok (sytuacja ekstremalna)
ad 3: powinno sie dac organizmowi tyle czasu na regeneracje ile potrzebuje, ale bez przesady...mysle ze 3 dni to max... |
Mity i legendy na temat błony dziewiczej. A wystarczy poszukac w necie i już wszystko wiadomo na ten temat.
http://samozdrowie.interi...news?inf=480338
hildegrant - Sob 22 Lip, 2006
ktory z punktow napisalem jest mitem?
skywalker - Nie 23 Lip, 2006
Wszystko się przydało Jeszcze raz wielkie dzienks
|
|