Inne problemy - Ból jądra
Smak - Sob 06 Sie, 2011 Temat postu: Ból jądra Spodziewam się, że moja przypadłość została już tutaj wymieniona, ale uwierzcie mi, przeczytałem tych tematów na prawdę sporo i zawsze coś nie zgadza, zawsze znajdzie się jakaś różnica. A ja oczywiście chcę się upewnić czy wszystko w porządku z moją męskością.
Od dwóch dni odczuwam ból lewego jądra. Jest to ból dosyć uciążliwy i muszę przyznać, że nawet silny. Nie jestem w stanie go inaczej nazwać, bo i nie jest to ból kłujący, ani tępy, albo pulsujący. Ot, silny, jakby mocno ścisnąć jądro. Odczuwam go tylko przy dotyku i trwa tylko wtedy. Na początku długo zastanawiałem się nad żylakami podwrózka nasiennego, ale nic nie zdołałem wyczuć palcami, a tymbardziej nic nie widać gołym okiem. Mogę dodać, że ból odczuwam dotykając jedynie jeden z biegunów jądra. Jako, że nie masturbowałem się od czasu zauważenia problemu, a także trochę wcześniej, zrobiłem to dziś i nie promogło. Może mi się tylko wydaje, ale prawe jądro, to zdrowe(mniejmy nadzieję) jest twardsze od tego bolącego.
Ostatnio właśnie nie zastanawiałe się czy nie mam za mało rozciągniętej moszny(nawet po ciepłej kąpieli nie jest ona rozciągnięta tak, jak, mniemam, powinna), a tu nagle taka niespodzianka. Już conajmniej od pół roku chodzę w obcisłych bokserach i nie sądzę, żeby był to skutek ciasnych majtek. Ból pojawił się z nocy na noc i ja sam nie wykluczam jakiegoś przyciśnięcia, ale czy do tej pory nie powinien już minąć? Wiem, że widząc następny taki temat, macie chęć po prostu odesłać mnie do lekarza. Z resztą sam bym już to dawno zrobił, gdyby nie fakt, że do lekarza, według prawa, mogę chodzić sam od 16 lat, tymbardziej w sprawach intymnych. A ja niestety mam ich trochę mniej. Dokładnie to 15. Mieszkam z matką i jej konkubentem. Jej wstydzę się o tym powiedzieć, a jemu po prostu nie ufam, co najwyżej toleruję. Z ojcem moje relacje są dosyć słabe i tak szczerze, to nie mam nawet komu o tym powiedzieć. Liczę na wasze wypowiedzi, a jeśli nie pomogą, będę musiał znieść te kilka dni wstydu i wybrać się z rodzicem do lekarza pierwszego kontaktu, a później do urologa.
GordonGekko - Sob 06 Sie, 2011
I właśnie to w mojej opinii powinieneś uczynić, nie czekając! Cytat: | będę musiał znieść te kilka dni wstydu i wybrać się z rodzicem do lekarza pierwszego kontaktu, a później do urologa. |
Rufus1 - Wto 09 Sie, 2011
Smak, udaj się do lekarza
|
|