Ćwiczenia - Musisz Być Wytrwały- Moje Efekty i Porady

Wytrwaly - Wto 26 Lip, 2011
Temat postu: Musisz Być Wytrwały- Moje Efekty i Porady
Dziennik Ćwiczeń, Plan ćwiczeń oraz Efekty i Porady w jednym miejscu.

Czyli

Wszystko co Duże Jest Piękniejsze!

gonnabebig - Sro 27 Lip, 2011

ok zrobiłem jak mówiłeś z jelqing no i widziałem nieco bardziej nabrzmiały był przez czas treningu nawet czułem jak krew płyneła ku żołędziu, ale dużych zmian po ćwiczeniach nie ma norma :P żadnych plamek nic, zobacze za 1/2 tyg,

PS: jak robisz horizontal? bo ja mam taki problem, że jak robie horizontala to nie mogę pojechać pierścieniem lewej ręki ku górze bo idzie razem ze skórą może za słaby nawilżacz ale to też powinno chyba działać ?
robię tak

masturbuje się do 90% erekcji potem zaciskam pierścień prawej ręki na dole i jadę lewą ręką lekko zaciśniętym pierścieniem z dołu na górę i odwrót i tak 5 min.

PS: jeszcze jedno po jelq możesz potem sie masturbować ?,
bo ja mam to ćwiczenie z mięśniem PC wiec tak muszę ;/

@@ EDIT zrobiłem właśnie mięsień PC
udalo mi się wstrzymać 1 wytrysk a do 2 nie doszło bo po 20 min ręce mnie bolały :D
już myślę, że jeżeli oto chodzi to mam opanowane i mogę dojść kiedy chce, jak napnę mięsień to podczas masturbacji przyśpiesza to erekcje jak rozluźnie podczas masturbacji a zacisne podczas wytrysku bam wytrysk wstrzymany hmm będę ćwiczyć dalej poprawia to erekcje,

UWAGA: jak robisz to ćwiczenie należy sie wysikać jak skonczysz bo jak sperma zostanie pręciu albo coś można mieć problem potem i żylatyną sikać :D żadko się tak zdarza ale można nawet po stosunku dlatego uprzedzam !

Wytrwaly - Sro 27 Lip, 2011

horizontal idzie ze skórą... dlatego rób krótsze ruchy (mniejszy obszar penisa). w horizontalu ja robie tak jak napisales z 90% erekcją ale i z 50%..prwie w kazdym stanie penisa . sprawdzam co dziala najlepiej.

z tym pc nadal nie rozumiem jak wstrzymywac wytrysk i co poprawia erekcje?

gonnabebig - Sro 27 Lip, 2011

no jak masz 100% erekcji i już masz wystrzelić zaciskasz mięsień PC który jest dobrze rozgrzany, czyli wcześniej zrób zaciskanie mięśnia PC max ile można a potem mastrubujesz się i nie zaciskaj mięśnia PC podczas masturbacji bo szybciej możesz dojść dopiero jak już masz strzelić zaciskasz mięsień i wizualizuj sobie że sperma się cofa,
kilka treningów i dasz rade. ;]

A co do horizontala to w takim razie dobrze robię ale on gorzej działa od jelq,
Po jelq wczoraj czułem jak ciśnienie mi penisa rozrywa momentami zobaczymy za jakiś czas :]

Wytrwaly - Sro 27 Lip, 2011

horizontal jest do bani ale trzeba go robić bo to uzupelnienie treningu i zawsze jakąs częśc pomoże.

znowu po cwiczeniach mam sporo popękanych naczynek a penis taaaki gruby :D

czyli jutro mam wolne i tylko pc

a te zaciskanie miesnia przy dochodzeniu odpuszcze bo ja lubie strzelac :D

Wtrwalosci w cwiczeniach zycze!

gonnabebig - Czw 28 Lip, 2011

Dzięki, ale wciąż nie wiem czy dosyć mocno trzymam pierścień czuje ciśnienie w penisie oporowe.. wcześniej tak nie było, lecz nie mam problemu z naczyniami,
za jakieś 20 min będę robić ćwiczenie.

## EDIT skończyłem i coś jest nie tak ##

@Wytrwaly

Coś jest nie tak zrobiłem dziś 30 min jelqing + 5 horizontal na koniec PC,

Robiłem jelq według twoich rad czyli jak opadała erekcja mastrubowałem się, ale nie było dużego ciśnienie w penisie nie czułem by coś to dało miarka nic sie nie zmienia po i przed treningiem takie same wymiary powinien być coś spuchaniety :O...

1 reka zajmuje mi 1 sec puszczam 1 i 2 już jest u nasady, może zły nawilżacz ...

przy 30 min jelq aż z 7-8 razy musiałem się masturbować szybko erekcja opada.

Co ty na to ;/?

PS: może za słabo się rozgrzewam? 5 min gorąca woda okładów nie robie bo nie mam jak.