Stulejka - Stulejka czy nie ???

kuba223 - Pon 25 Lip, 2011
Temat postu: Stulejka czy nie ???
Witam

Od jakiegos czasu w czasie mastrbacjii zaczynam odczuwac ból i absolutny dyskomfort

-zaczałem sciagać max skóre napletke w dół,czyli mozna nazwac to rozciaganiem napletka

-wczesniej gdy fałd skórny lekko sie wywinał spod zoledzia ,od razu czulem bol i dyskomfort

teraz jest lepiej skora z napletka schodzi bez wiekszych oporów,ale potem zaczynaja sie schody,jest jej jakby za duzo i ciezko ja rozciagnac calkowicie.

w efekcie bol w czasie masturbacji spowodowany za duzą ??? iloscia skory napletka?

sam nie wiem,do lekarza zabardzo nie chce sie z tym wybierac,troche sie wstydze........

legolas1 - Pon 25 Lip, 2011

kuba223, ile masz lat? czy wcześnie nie miałeś problemów z bólem podczas masturbacji. jeśli jesteś w stanie całkowicie ściągnąć napletek z żołędzi to najprawdopodobniej nie masz stulejki. wklej zdjęcia przedstawiające penisa z całkowicie nasuniętym i całkowicie zsuniętym (przynajmniej tak daleko jak dasz radę) napletkiem, najlepiej z kilku różnych stron. dopiero wtedy będzie możliwe stwierdzenie co Ci dolega. pozdrawiam.
kuba223 - Pon 25 Lip, 2011
Temat postu: dfs
Znalazlem na necie fotki ktore odzwierciedlaja mojego penisa w 98%

http://www.foreskin.org/3zones-c.htm

mam tak jak w punkcie 3 ,jak naciagne max ,tak jak piszesz to mam jak na zdjeciu nr 4

rzecz jasna oprocz 5-go

mam 24 lata,wczesniej zsuwalem jedynie napletek pod rowek zoledzi, i z tym problemow nie bylo zadnych ,pozneij zaczalem go naciagac ,i teraz naciagnieta skora troche przeszkadza ,troche pobolewa

stulejka to to bodaj nie jest,ale mi to zwyczajnie przeszkadza

GordonGekko - Pon 25 Lip, 2011

Lepiej by było gdybyś dał swoje zdjęcia.