Masturbacja - Polucja - zmazy nocne

Malachi - Pią 15 Lip, 2011
Temat postu: Polucja - zmazy nocne
code/
sikor17 - Pią 15 Lip, 2011

Hej :D Witamy na forum :)

Co do tematu, to polucje zdarzają mi się dosyć rzadko z wiadomych przyczyn :D Chociaż uczciwie przyznam, że nie próbowałem Twojego sposobu. Jednak mam pytanie, czy przed takim "doświadczeniem" robisz sobie przerwę w masturbacji? Powiedzmy dwa czy trzy dni przed?

code/

No to oczywiste, że dobre kino pomaga :P No to może dzisiaj spróbuje, jeżeli tak polecasz :D

Trzymam kciuki za wytrwałość :)

Jutro napiszę sprawozdanie z eksperymentu :P A może ktoś jeszcze wypróbuje?

Coś mało chętnych, aby sprawdzić swoją wytrzymałość :D
sikor17 - Sob 16 Lip, 2011

No cóż, u mnie eksperyment się nie powiódł :/ O dziwo wytrzymałem, ale możliwe że muszę mieć "silniejsze bodźce" :P Dzisiaj spróbuję jeszcze raz :D
Malachi - Sob 16 Lip, 2011

Być może tak :) Ważne, żeby się nie poddawać :) Jeszcze jedno podejście nie zaszkodzi, a może i będzie lepszy efekt :)
ultravoilet - Nie 24 Lip, 2011

okey! brzmi BARDZO zachęcająco : D spróbuje dzisiaj ;)
Malachi - Pon 25 Lip, 2011

Powodzenia ;]

[ Dodano: Wto 26 Lip, 2011 ]
ultravoilet, i jak tam po nocy kolego? ;D udało się? :)

młody20 - Czw 21 Cze, 2012

brak
bimalco - Nie 24 Cze, 2012

Gdy miałem około 20 lat wystarczył czasem jeden dzień bez masturbacji, aby mieć w nocy polucje. W późniejszym wieku miewałem polucje zawsze, gdy szedłem spać napalony.
młody20 - Nie 24 Cze, 2012

brak
syzrk - Sob 16 Mar, 2013

No niestety ale doświadczenie sie nie udało
siferius90 - Czw 26 Sie, 2021

syzrk napisał/a:
No niestety ale doświadczenie sie nie udało

U mnie polucje pojawiają się tak 1-2 tygodnie po zaprzestaniu seksu i masturbacji.

Nie powiem, takie sny z polucjami są przyjemne. Ale... masturbacja jest bardziej przyjemna i do tego mogę to robić kiedy chcę, a z polucjami jest tak, że nigdy nie wiesz, czy danej nocy będzie czy nie. Czasem można czekać i być rozczarowanym. Lepiej wziąć sprawy w swoje ręce.

Ononim - Sob 30 Paź, 2021

Mi się udało 9 dni wytrzymać bez masturbacji i seksu i miałem wytrysk w nocy :) Ale faktycznie ciężko wytrzymać, nakręcony przez tydzień chodziłem. Ale ogólnie to nigdy nie miałem polucji, może ze 2-3 razy w życiu, tym bardziej mnie to zdziwiło, jak się obudziłem z mokrymi spodenkami rano. Także da się :)
siferius90 - Sob 06 Lis, 2021
Temat postu: Tylko po co?
Po co czekać nie wiadomo ile dni na polucję - ktora zreszta wcale taka super nie jest - skoro wspanialy orgazm jest w zasięgu ręki...? :)

Masturbacja jest zaje****a. Naprawde ktoś z niej rezygnuje dla polucji?!

onesa - Pon 08 Lis, 2021

Tak z ciekawości. Czy odczuwacie jakieś nieprzyjeme bóle tam na dole jeśli się podniecicie, ale ostatecznie do wytrysku nie dojdzie?
Devasta - Pon 08 Lis, 2021

onesa napisał/a:
Tak z ciekawości. Czy odczuwacie jakieś nieprzyjeme bóle tam na dole jeśli się podniecicie, ale ostatecznie do wytrysku nie dojdzie?

Wiesz co, ja chyba coś takiego miałem raz czy dwa. Cały dzień chodziłem najarany, ale nie chciałem sobie ulżyć tylko zobaczyć jak będzie się budować to uczucie itp. Raz to było tak jakby coś mnie ugniatało, ale tak jakby zaraz nad penisem, trochę też takie uczucie jakby jądra były wrażliwe? Raczej tępe bóle. Wieczorem musiałem sobie ulżyć 2 razy pod rząd i przeszło.
Drugi raz to pamiętam jak uprawiałem sex z moją byłą rano i w sumie nie doszedłem, to później też taki tępy ból czułem który minął po orgaźmie.

dkbb - Wto 09 Lis, 2021

Mialem tak w wieku 15-20 lat. Podejrzewam, że miało to związek z naładowaniem hormonami. Pamiętaj jak leżałem sobie ze swoją pierwszą laską w pokoju. NO i były jakieś macanki ale do niczego nie doszło. Potem wróciłem do domu i normalnie jak wracałem to odczuwałem nieprzyjemny ból w jajkach. Wystarczyło sobie potem ulżyć w domu.
Potem minęło i już od kilku dobrych lat tak nie mam.

toton - Sro 10 Lis, 2021

Devasta napisał/a:
onesa napisał/a:

Wiesz co, ja chyba coś takiego miałem raz czy dwa. Cały dzień chodziłem najarany, ale nie chciałem sobie ulżyć tylko zobaczyć jak będzie się budować to uczucie itp. Raz to było tak jakby coś mnie ugniatało, ale tak jakby zaraz nad penisem, trochę też takie uczucie jakby jądra były wrażliwe? Raczej tępe bóle. Wieczorem musiałem sobie ulżyć 2 razy pod rząd i przeszło.
Drugi raz to pamiętam jak uprawiałem sex z moją byłą rano i w sumie nie doszedłem, to później też taki tępy ból czułem który minął po orgaźmie.

Ja podobnie ale z wiekiem przechodzi chyba

ammar - Nie 26 Lut, 2023

..
juansto - Pon 27 Lut, 2023

ammar napisał/a:
Ja chyba nigdy nie miałem polucji...
Lub nie pamiętam?!

Jest to normalne, każdy ma tylko nie każdy jest tego świadomy w nocy. Możesz sobie załozyć papierową opaskę na wacka i zobaczysz z rana czy jest przerwana

Ahojprzygodo - Wto 28 Lut, 2023

Mimo, że oddalam się coraz bardziej od 20, jak wspominał dkbb, to czasem się zdarza nadal.
Zazwyczaj kąpię się wieczorem. Następnego dnia mialem mieć ważne spotkanie w pracy… Jakie było moje zdziwienie jak przyszedl moment wstawania, a tutaj cale bokserki mokre i lepkie, prześcieradło i pościel również :P

toton - Pią 10 Mar, 2023

Ahojprzygodo napisał/a:
Mimo, że oddalam się coraz bardziej od 20, jak wspominał dkbb, to czasem się zdarza nadal.
Zazwyczaj kąpię się wieczorem. Następnego dnia mialem mieć ważne spotkanie w pracy… Jakie było moje zdziwienie jak przyszedl moment wstawania, a tutaj cale bokserki mokre i lepkie, prześcieradło i pościel również :P

Miałem tak jak byłem w okolicy 20, przyznam, ze strasznie mnie to denerwowało. Ogólnie ostatnio się nie zdarza, ale nie przejmuje się tym.
Ważne że w odpowiedniej sytuacji pała stoi jak ta lala