Inne problemy - Pobolewające jądra
anonim45 - Wto 05 Lip, 2011 Temat postu: Pobolewające jądra Witam,
mam dość dziwny problem, mianowicie ostatnio pobolewają mnie jądra. A zaczęło się od tego, że spotkałem się z kimś kto mi się podoba. Następnego dnia zaczęły mnie boleć jądra. kolejnego zaś przestały (czyli wczoraj). I dziś znów mnie bolą, właściwie to przed chwilą zaczęły.
O co może chodzić?
aaa68 - Wto 05 Lip, 2011
moze to byc po dłuższej przerwie onanu
Rufus1 - Sro 06 Lip, 2011
anonim45, zrób sobie dobrze , ulżyj sobie , na pewno przestaną boleć Ciebie jądra
GordonGekko - Czw 07 Lip, 2011
Radziłbym przejść się do lekarza jeśli ból będzie jeszcze dalej trwał przez ok 2 dni.
lucash759 - Pią 08 Lip, 2011
Rufus1 napisał/a: | anonim45, zrób sobie dobrze , ulżyj sobie , na pewno przestaną boleć Ciebie jądra |
po masturbacji prędzej zabolą niż po przerwie!!!!. Może jakieś okłady albo masaże?:D. Nawet takie domowe - masowanie moszny kremem nawilżającym może pomóc.
randy - Sob 09 Lip, 2011
lucash759, jeżeli się bardzo podniecisz (obejrzysz przykładowo film erotyczny który cię mocno podjara albo serię zdjęć) i nie doprowadzisz do wytrysku to będą bolały Cię jądra. Tak że rada Rufus1 wcale nie jest niedorzeczna.
Krzysiek20 - Sro 13 Lip, 2011
Zgadzam sie z randy. Czasem jak z dziewczyna sie pieszcze, ale nie zdejmuje gacioli to tez później mnie bolą jądra :/
martinkalinka - Wto 02 Sie, 2011
najlepiej masować podczas kąpieli wtedy są dobrze rozgrzane
|
|