Inne problemy - Problem z jądrami...

Gość - Sro 19 Lip, 2006
Temat postu: Problem z jądrami...
Ostatnio robiąc trening zaczely bolec mnie jadra, nie wiem co mi jest, przespalem sie juz mnie nie bola a teraz wydaje mi sie ze jedno jakby mi sie urwalo z zawiasow. Nie wiem czy mam isc do lekarza czy co a do lekarza nigdy nie pojde, jedno jadra zwisa nizej od drugiego i to o wiele wyglada jakby sie urwalo albo cos.. prosze o pomoc!
tomsel12 - Czw 20 Lip, 2006

Przecież zawsze lewe jadro jest nizej od prawego
con brio - Czw 20 Lip, 2006

Pobolało, przestało i w czym problem? Normalne że nieraz coś zaboli. Niby mężczyzni a takie mięczaki. Problemem byłoby gdyby bóle był stale, nawracające, to wtedy trzeba by szukać przyczyny. Napewno się uderzyłeś lub przycisnąłeś jadra i stad był ten ból.
Elektron - Czw 20 Lip, 2006

tomsel12 napisał/a:
Przecież zawsze lewe jadro jest nizej od prawego

:shock: :?: :!:

skywalker - Czw 20 Lip, 2006

[quote="Elektron"][quote="tomsel12"]Przecież [b]zawsze[/b] lewe jadro jest nizej od prawego[/quote]

:shock: :?: :!: [/quote]

Nom to prawda :wink:

Gość - Pią 21 Lip, 2006

tylko moje jądra się zajebiście w dół obniżyły tak jakby luźne były...

pomocy, strach mnie obleciał ^^

skywalker - Pią 21 Lip, 2006

Jedno jądro zawsze będzie niższe od drugiego... Taka zmiana zachodzi w procesie dojrzewania czy tego chcesz czy nie... a luźne są pewnie dlatego że było ciepło jak sprawdzałeś. Moszna sie kurczy i rozkurcza pod wpływem temperatury... :wink:
Gość - Pią 21 Lip, 2006

spoks, ale tego dnia zaczely mnie strasznie bolec, a na drugi dzien wydawalo sie jakby sie urwaly ^^
skywalker - Pią 21 Lip, 2006

A podczas treningu stało sie coś? Upadłeś i stłukłeś jągro czy poprostu skończyłeś trening i zaczeło cie boleć?