Luźne dyskusje o męskich sprawach - Aussiebum
men_boy - Sro 29 Cze, 2011 Temat postu: Aussiebum Witam
Czy słyszeliście o bieliźnie aussiebum? O kieszonkach na sprzęcik? Co o tym sądzicie? Czy ktoś może posiada taką bieliznę? Czy faktycznie spełniają swoją rolę?
Pozdro
andrzejgadarr - Sro 29 Cze, 2011
Ale po co kieszonki na "sprzęcik"?
legolas1 - Sro 29 Cze, 2011
ja słyszałem o bieliźnie tej firmy, szczególnie o grupie wj pro i muszę przyznać, że na ich reklamach prezentuje się fajnie (z drugiej strony co na reklamie nie prezentuje się ok). z majtek "kieszonkowych" posiadam tylko andrew christian ale ta kieszonka nie podtrzymuje sprzętu w górze a wręcz przeciwnie pozwala mu na swobodny i niczym nie ograniczony zwis z bielizny prezentującej sprzęt mam za to c-in2 sling support - choć muszę przyznać, że nie należy ona do najwygodniejszych na świecie.
flejszar - Czw 30 Cze, 2011
mam aussiebum i c-in2, zdecydowanie wg mnie są lepsze c-in2 lepszy materiał i komfort
legolas1 - Czw 30 Cze, 2011
flejszar, jakie modele dokładnie posiadasz? chodzi mi o to czy oba mają uwypuklić to co jest do uwypuklenia? nie przeszkadza Ci ta tasiemka w C-in2? jak dla mnie, przynajmniej na początku, jest to dziwne uczucie mieć wszystko lekko ściśnięte i podniesione. ale idzie się przyzwyczaić. co Ci przeszkadza w aussiebum?
|
|