Inne problemy - Brak polucji

Paweł1993 - Czw 16 Cze, 2011
Temat postu: Brak polucji
Mam 18 lat, nie mam i chyba nigdy nie miałem w nocy polucji. Rano mam co prawda wzwód, ale piżama czysta. Czytałem w Internecie, że może to być spowodowane onanizmem, ale przecież wszyscy chłopacy się masturbują, a jednak mają polucje. Walę sobie codziennie, również przed spaniem. Ostatnio nie onanizowałem się przez kilka dni, i też nic. Dodam, że mam normalną spermę (kolor i ilość normalna, wytryski nawet spore). Czy to normalne że nie mam polucji i czym może być spowodowane?
matkat - Czw 16 Cze, 2011

Wstrzymaj się z masturbacją kilka miesięcy, a nie dni to moze będziesz miał polucje ale to i tak nie wiadomo, bo nie kazdy takie cuś wgl ma. Ja np. nigdy nie miałem..
Paweł1993 - Czw 16 Cze, 2011

Kilka miesięcy??!! Ja już po paru dniach chodzę cały dzień ze wzwodem i ledwo wytrzymuję.
!

aaa68 - Czw 16 Cze, 2011

po miesiącu przerwy powinna sie pojaiwc
legolas1 - Czw 16 Cze, 2011

Tak jak sugeruje matkat i aaa68 po miesiącu (lub dłużej) przerwy polucje mogą się pojawić ale niekoniecznie muszą. Jest to cecha czysto osobnicza i nie u wszystkich występuje a jeśli już to również z różną częstotliwością.
Pytane tylko czy jest czego żałować?

andrzejgadarr - Pią 17 Cze, 2011

Heh, ale po co? Brak polucji nie jest przecież żadnym niepokojącym objawem.
okooko333 - Pią 17 Cze, 2011

Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy!
Hubertttus - Pią 17 Cze, 2011

okooko333 napisał/a:
Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy!
Oczywiście że prawda po za jednym ,polucje są wynikiem marzeń sennych i tu ta płonna przyjemność.
Zapewne nie ma potrzeby wstrzymywać sie aż miesiącami ale tydzień-dwa i zapewne sie przydaży jak nie za pierwszym " postem" to za którymś :lol:

legolas1 - Sob 18 Cze, 2011

Marzenia senne można również mieć i bez polucji... a przynajmniej pidżama i pościel zostają czyste :D