Urządzenia - penimaster
Marcellus - Sro 19 Lip, 2006 Temat postu: penimaster Witam towarzystwo powiększaczy , penimastra zakupiłem 2 miesiące temu , nioszę w miarę systematycznie ( w pracy 1 do 2 godz. po pracy 1 do 1,5 godz.) na początku miałem problemy z zakładaniem opaski trzymającej żołądź , przy zaciskaniu przyszcypywała skórkę z napletka co piekielnie piekło , na szczęście na jakimś forum przeczytałem , że dobrze jest miejsce zaciskane owinąć husteczką higiniczną , ja owijam połówką paieru toaletowego , lekko przy tym natłuszczam paski przy ich wlotach do podkładki , jest OK.Owinąłem też bandażem pierścień który opiera się na ciele . Wszystkie te zabiegi znacznie poprawiły szybkość zakładania i komfort noszenia.Po owych 2 miesiącach stwierdziłem :
- wzrost długości o 2 cm
- wzrost grubości 0 1 cm.
Jestem zachwycony , uparłem się , że będę sprzęt nosić aż złapię 20 cm. długości , co przy obecnym tępie planuję na listopad - grudzień .
Jeżeli potrzebuje ktoś rad praktycznych to pytajcie , mam sporo ciekawych spostrzeżeń.
tomson1986 - Sob 11 Lis, 2006
Czesc , mam takie pytanko , jaka jest roznica (ile cm ) miedzy stanem spoczynkowym a stanem po rociagnieciu Penisa przez PM. Napisales 2 cm w w dlugosci , ale czy w stanie wzwody czy spoczynku.
Ja nosze juz PM przez 12 dni
Pozdro
dzafik83 - Nie 12 Lis, 2006
Witka. Nosze PM jakis 3 dzień, na poczatku tez mialem problem z zalozeniem. O efektach oczywiscie na razie nie wspominam... nie trudno domyslic sie dlaczego, ale mam pytanie. Wytrzymujecie noszac go przez caly czas jakies 3 godziny? Bo mi po godzinie to juz mały więdnie w przeciwnym znaczeniu tego slowa (ból niesamowity). Pozdrox.
Gość - Nie 12 Lis, 2006
Marcellus wam nie odpisze bo pewnie scieme zarzucił .Nie wierze ze przez dwa miechy stosowania PM tyle mu urosł.Dla mnie to poprostu nierealne bo sam stosuje PM koło 3 miechów i wiem ze rewelacyjnych efektów niema.A stosuje chyba jak mało kto bo koło 7-8 godz na dobe tzn. nic niemam na głowie tylko rozciaganie pena takze lepiej tego chyba uzywac nie mozna.Postanowiłem sobie ze jesli przez 6 miesiecy takiego stosowania nie zrobie 1.5 do 2 cm z długosci to sie zawiode na PM i zostanie pewnie tylko operacja w kalingradzie:) no ale badzmy dobrej mysli.Pozdro for all
Gość - Sro 06 Gru, 2006
słuchaj dzafik mosze stosujesz za mocny naciąg, ja sobie noszę jakieś 4- 6 godzin codziennie, ale jak mnie boli co się zdarza , to robię sobie przerwę. raczej nie przeginam z naciągiem....powoli, juz pierwsze efekty widać, po 1 miesiącu przyrost ok. 0,5 cm.....
dick.ens - Czw 07 Gru, 2006
winszowac tylko ze tyle ludzi moze sobie ot tak, kupic sprzet za pol tysiaca. Nowy nawet drozszy. Moze mi ktos wyjasnic jak to mozliwe, ludzie jeszcze w LO, nie zarabiaja, no bo sie ucza, a maja kase aby sobie wywalic pol tysiaca. Czy Wy aby na pewno zyjecie w Polsce? Gdzie cena tego sprzetu to dla niektorych kwota za jaka musza utrzymac sie caly miesiac?
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006
nie przesadzaj, nie tak ciezko jest uskladac 5 stów, pare dni gry w betandwin i wnet jest ;D
dzafik83 - Sob 09 Gru, 2006
Pawełł napisał/a: | słuchaj dzafik mosze stosujesz za mocny naciąg, ja sobie noszę jakieś 4- 6 godzin codziennie, ale jak mnie boli co się zdarza , to robię sobie przerwę. raczej nie przeginam z naciągiem....powoli, juz pierwsze efekty widać, po 1 miesiącu przyrost ok. 0,5 cm..... |
naciag mi nie przeszkadza. Bardziej wkurzam nie ten glupi scisk. Wtedy luzuje. A pasek naciagajacy sie zuzywa sie w ten sposob jednak zuzywa. Teraz po jakims czasie tez to widze. Myslalem, ze jak sie bedzie ostroznie stosowac, to nic sie nie stanie, ale jednak jest to nieuniknione. Wiec kiszka!!
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
CHŁOP SIĘ KATUJE I TYLE
harold mckee - Sob 09 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | nie przesadzaj, nie tak ciezko jest uskladac 5 stów, pare dni gry w betandwin i wnet jest ;D |
nie kazdy ma takie mozliwosci ..
|
|