Inne problemy - bardzo mocno skurczona skóra moszny
romanw - Pon 13 Cze, 2011 Temat postu: bardzo mocno skurczona skóra moszny Mam problem z bardzo mocno skurczoną skórą moszny. Wstaje rano (nie ważne czy jest ciepło czy zimno) i jest wszystko ok. Po kilkunastu minutach skóra moszny kurczy się do bardzo małych rozmiarów co powoduje u mnie ogromny dyskomfort. Czasami trochę się rozluźnia ale często jest tak przez cały dzień. Nie mogę przez to normalnie funkcjonować. Dodam jeszcze, że po sezonowej pracy w tamtym roku odparzyłem sobie pachwiny i teraz pocę się w tym miejscu mocniej niż kiedyś. Byłem u urologa, który stwierdził, że wszsytko jest dobrze rozwinięte. Czy jest jakiś sposób na zażegnanie tego problemu i czy to ma związek z tymi odparzonymic pachwiami (przez to że jądra się ocierają i pocą również od tych pachwin) ? Proszę o pomoc.
GordonGekko - Wto 14 Cze, 2011
Myślę że to jest od stresu, też tak czasem mam, ale poczekamy co koledzy odpiszą.
romanw - Sro 15 Cze, 2011
Bardzo mozliwe, ze to przez stres, ale dziwi mnie to, ze mam tak codziennie i to w okreslonych godzinach.Rano wstaje jest ok po czym moszna sie kurczy przez caly dzien i jest zimna w dotyku i sina, a wieczorem znowu jest ok. Nie wiem juz co o tym myslec.
|
|