Krosty i plamki - CO TO JEST ?! Pomocy ...
bartekk123 - Pią 10 Cze, 2011 Temat postu: CO TO JEST ?! Pomocy ... http://imgur.com/EtbYj&62Nl6
Proszę Was o pomoc. Nie wiem co to jest i jak się tego pozbyć. Smaruje to kremem Nivea ale mało co daje, troszke może zejdzie ale to nie zwalcza tego problemu do końca. W dotyku jest to suche, nie boli, nie swędzi, nie piecze itd. Podczas masturbacji jak nie dam kremu to jest strasznie suchy i to się "powiększa"
Czy wie ktoś co to może być? Może ma ten sam problem? Jak się tego pozbyć?.
Mam to już dość długo i na prawde jestem zdołowany tym że to nie chce zejść.
Mlodyy - Pią 10 Cze, 2011
Mysle ze to moze byc jakas zyla wieksza, ja mam taka jedna o wyglada podobnie
bartekk123 - Pią 10 Cze, 2011
Mi nie chodzi o żyłe na środku tylko to co jest przy tym czerwonym, takie zaróżowione . skóra
GordonGekko - Sob 11 Cze, 2011
Sądzę że to jakaś zmiana skórna, do tego widzę prosaki i grudki perliste, ale nie masz co się tym martwić.
andrzejgadarr - Sob 11 Cze, 2011
GordonGekko, po przysłowiowy ch*j ty każdemu piszesz, że ma prosaki i grudki i, że niema się tym co martwić? Daj sobie to może w podpisie.
Zmiana skórna jest objawem a nie chorobą (przyczyną).
Najpierw musisz ustalić co to jest i od czego się to zrobiło.
Może to uczulenie, a może łuszczyca, nie da się zgadnąć na podstawie tego co napisałeś. Więc najlepiej idź do lekarza dermatologa który może przepisać maść sterydową po której ta zmiana zniknie w ciągu kilku dni.
A jak już chcesz sam próbować to nie nivea a np. Epikrem, Linomag ewentualnie Bepanthen
bartekk123 - Sob 11 Cze, 2011
Dzięki, zobacze . No wzięło się chyba z tego że sobie kiedyś przytarłem skóre troche, miałem czerwone i potem sie to tak własnie zrobilo takie jak opisalem i sie rozniosło
Xandir85 - Nie 12 Cze, 2011
andrzejgadarr rozjebałeś mnie hahahaha sikam
|
|