Wędzidełko - po operacji wędzidełka

normalny93 - Sro 18 Maj, 2011
Temat postu: po operacji wędzidełka
witam jestem już 7godzin po operacji. Załatwiałem się już dwa razy i krwi przy tym było niewiele tyle co się uroni jeszcze z rany jak mówił lekarz. Operacji nie ma się co bac. Zabiej banalny i w ogóle nie boli:) Co prawda jak powiedział że tnie to zaczęły mi się nogi trząśc na łóżko ale się opanowałem bo nic nie czułem ;p Lekarz po operacji uniusł go do góry owinął gazikiem i przykleił do góry by trochę uciskało. I mam takie pytanie czy też go mam tak do góry przyklejac bo nie przeszkadza mi jak sobie swobodnie leży w majtkach. Czasami poczuję lekki bół przez chwilę i to wszystko :) Dostałem jedynie maśc która mam trochę wsuwac pod napletek po każdym sikaniu a ta się rozpuści sama z ciepła organizmu :) pozdrawiam :)
andrzejgadarr - Sro 18 Maj, 2011

Nie, nie musisz przyklejać. Tylko uważaj, żeby przez przynajmniej pierwszy tydzień tam nic nie przycisnąć (np. przez ciasne spodnie).
GordonGekko - Sro 18 Maj, 2011

Dokładnie gacie musisz mieć duże i radziłbym go jednak trzymać w gatkach w opatrunku uniesionym do góry!
andrzejgadarr - Sro 18 Maj, 2011

Tak? Który podręcznik chirurgiczny tak podaje? Bo wszystkie które znam zalecają opatrunek z uniesionym do góry penisem na max 1 dzień po zabiegu.
normalny93 - Czw 19 Maj, 2011

no dzięki panowie:) na razie leży sobie spokojnie w majtkach ;p Czasem czuje jak by lekkie podniecenia ale to dobrze bo znaczy ze żyje ;d A po każdym sikaniu pod napletek wkładam trochę kremu tak jak zalecał lekarz i na razie nie ściągam za daleko by nie uszkodzic tam niczego a po pierwszej nocy miałem lekko zakrwawiony opatrunek ale chyba nie ma się co martwic bo na razię nic tam nie leci :)