Inne problemy - napletek

edwinvandersar - Sro 11 Maj, 2011
Temat postu: napletek
mam problem. gdy chce sciagnac napletek skora staje sie coraz bardziej cienka i widać żyłki, boje się coś uszkodzić, wydaje sie ze jest za maly otwór żeby zsunąć ;-( nie moge przez to czyscic penisa. moge napletek na boki skore sciagac ale dalej nie mam blokade boje sie ze za boli mam czuly czlonek bo nie odkrywalem jeszcze (17l mam) -co mam robic-pozdrawiam
andrzejgadarr - Czw 12 Maj, 2011

Czyli 17 lat nie odciągałeś napletka? Czyli masz tam resztki bakterii, naskórka który zbierał się tam 17 lat?
Z opisu wynika, że to stulejka z którą powinieneś iść do lekarza!

edwinvandersar - Czw 12 Maj, 2011

andrzejgadarr napisał/a:
Czyli 17 lat nie odciągałeś napletka? Czyli masz tam resztki bakterii, naskórka który zbierał się tam 17 lat?
Z opisu wynika, że to stulejka z którą powinieneś iść do lekarza!

mam 17 lat. napletek chyba od razu sie nie sciaga tylko przy zaczynaniu zycia seksualnego..?

musze to robic czy moge pcozekac mi to nie przeszkadza ale nie wiem czy powinienem to zostawiac, myje tyle ile moge chociaż nie dotykam osłonętej części ponieważ nie była odkrywana i jest czuła.

GordonGekko - Czw 12 Maj, 2011

Definitywnie chopie, idź do lekarza. Bo to nie je dobrze!
andrzejgadarr - Czw 12 Maj, 2011

Napletek powinien w całości schodzić w wieku ok. 6-7 lat. I wtedy niema problemów z higieną, zakażeniami, bólem żołądzia. Teraz będziesz miał tak jakbyś sobie oderwał z ręki kawałek skóry i dotykał mięsień. Bo dosłownie tak to jest, żołądź nie jest przyzwyczajona do jakiegokolwiek kontaktu, dotyku. Przez własne zaniedbanie i zaniedbanie rodziców.