Inne problemy - czerwona linia pod penisem

edwinvandersar - Sro 11 Maj, 2011
Temat postu: czerwona linia pod penisem
wiele osób ma ten sam {problem?} (link jak to wygląda, jakaś osoba wyslala zdjecie na jednym forum o zdrowiu: http://imageshack.us/phot...45/1001578.jpg/ )

na angielskich forach pisali że to normalne, ale dokładnie co to jest? ciagnie się od penisa do jąder (trochę na jądrach) ma to też brązowy odcień. czasem widać mniej czasem bardziej. co wy o tym powiecie? ktoś z was też ma taką linię? w internecie dosyc ciezko to znalezc ale sporo osob o tym pisze, na pocz. sie przestraszylem ale chyba jest ok, lekarz widzial jak bylo malo widoczne i mowil cos o hormonach? tak jak pisalem co o tym powiecie>?..

kamil121 - Sro 11 Maj, 2011

hmm. też mam takie coś, lecz nigdy się nad tym nie zastanawiałem co to może byc.
aaa68 - Sro 11 Maj, 2011

to cos normalnego, przynajmniej tak mi się wydaje bo tez tak mam, i z różnych gadek tez wiem ze tez tak niektórzy mają

aaa68 napisał/a:
to cos normalnego, przynajmniej tak mi się wydaje bo tez tak mam, i z różnych gadek tez wiem ze tez tak niektórzy mają

to sie upewniłem, tylko u kazdy ma pewnie w roznym stopniu, ciekawe po co to jest, w zadnej ksiazce nie ma..

andrzejgadarr - Sro 11 Maj, 2011

Każdy tak ma. Anatomicznie to blizna. Pochodzi z okresu płodowego kiedy kształtował się penis i moszna (przy okazji przypominam, to moszna a jądra są w worku mosznowym i depilacja albo chociaż zobaczenie linii na jądrach jest dosyć trudne :) ).

taka duza blizna? wczesniej jej nie mialem pojawiła sie w wieku 13/14 lat(?) {mam 17}.
czemu u kazdego jej nie widac?

andrzejgadarr - Czw 12 Maj, 2011

No mówię, że z okresu płodowego pochodzi. Gdy powstawała miała około 2 milimetry i ona rośnie razem z Tobą. Każdy to ma i u każdego to widać (u jednego bardziej u drugiego trochę mniej ale u każdego).
A wcześniej widocznie nie zwracałeś na to uwagi. Bo miałeś to na pewno.

SoouMouu - Pon 23 Maj, 2011

Mam to samo, tylko mniejsze. Każdy to ma...
tomek15 - Sob 28 Maj, 2011

Blizna? To musi być bardzo unerwiona bo jak ją ściskam to bardzo boli