Ćwiczenia - 2 pytania odnośnie ćwiczeń
lepiec25 - Sob 30 Kwi, 2011 Temat postu: 2 pytania odnośnie ćwiczeń Witam, jakiś czas temu troche cwiczyłem, teraz chciałbym to robic systematcznie, 10-20 min dziennie.
Zamierzam ułożyć sobie plan po jednym ćwiczeniu na każdą "partie", tak aby codziennie było coś innego.
1. Czy po zakńczeniu ćwiczeń wskazana jest masturbacja do wytrysku? czy oże nie wskazana, lub jest to obojętne?
2. Chciałbym lekko wyprostować mojego penisa, w Waszym ebooku jest na to ćwiczenie. Mój jest zakrzywione w prawo i dość mocno do góry, chce aby był zakrzywiony, ale mniej. Czy mogę naciągac w kierunku lewego dołu, czy lepiej najpierw w dół, a potem w lewo.
Pozdro
andrzejgadarr - Sob 30 Kwi, 2011
Tzn. chciałbym uprzedzić Cię, ze nie powinieneś spodziewać się cudów. Tkanki penisa są elastyczne i trwale ich nie rozciągniesz. Maksymalne co możesz uzyskać do krótkotrwały efekt wydłużenia czy wyprostowania.
GordonGekko - Sob 30 Kwi, 2011
Jedni chcą wyprostować, inni skrzywić do góry itp. itd. i po co coś zmieniać?
lepiec25 - Sob 30 Kwi, 2011
Może zamiast pouczać ktos by opowiedział na moje pytania..
andrzejgadarr - Sob 30 Kwi, 2011
No napisałem. To bez sensu bo itak nic nie uzyskasz. Chyba, że masz kasę to chirurgicznie mogą Ci z penisa zrobić nawet spiralę.
SoouMouu - Nie 01 Maj, 2011
Te ćwiczenia nie dadzą efektu na dłuższą metę, osobiście uważam że nie warto. Jedynym sposobem jest operacja chirurgiczna która kosztuje fortune i mogą pojawić się problemy z wytryskiem lub wzwodem. Odradzam
krystianwe - Pon 08 Sie, 2011
Witam, ja osobiście używam extendera ( andro penisa ) , nosze go dopiero kilka dni wiec ciezko mi powiedziec o efektach, polecił mi go lekarz na skrzywienie. Jak zobacze rezultaty napewno napisze
tyran002 - Sro 14 Wrz, 2011
krystianwe napisał/a: | Witam, ja osobiście używam extendera ( andro penisa ) , nosze go dopiero kilka dni wiec ciezko mi powiedziec o efektach, polecił mi go lekarz na skrzywienie. Jak zobacze rezultaty napewno napisze |
Skoro polecił Ci lekarz,mógłbyś opisać jak powiedział Ci lekarz?
Głównie interesuje mnie jak się zakłada to urządzenie czy trzeba w stanie spoczynku wyciągnąć z siłą czy też inaczej.Bo robiłem tak i jedynie wygodniej było bez siły potem byłem już uparty i dałem takiej siły że po godzinie musiałem je zdejmować (z powodu bólu lub niewygodu) i je ponownie zakładać (po zmasowaniu) za każdym razem.
Niech ktoś w końcu napisze jak należy nosić to urządzenie bo to co ilustrują to nic nie tłumaczy a w instrukcji mam wszystko w ENG nawet po PL też nie da się zrozumieć.Do dziś przestałem nosić urządzenia (proextender pro penis) po nie całych 6 miesięcych kuracji (plus przerwy)-efekty są ale minimalne bo jakieś 1.5 cm,więc to nie dużo :/
|
|