Krosty i plamki - Brązowa plama na penisie
Wojtek29 - Sob 30 Kwi, 2011 Temat postu: Brązowa plama na penisie Witam, dziś zauważyłem, że na moim penisie pojawiła sie ciemna plama, nie boli mnie, ani nic pod nią nie czuję, tak jakby po prostu skóra zabarwiła się w tamtym miejscu ot tak.
Czy wygląda to niepokojąco, albo mam się nie przejmować i najważniejsza sprawa czy to zniknie? Przepraszam za tak mierną jakość zdjęć, jutro postaram się wrzucić lepsze, ale na razie mam do dyspozycji kiepską kamerkę internetową, a w pokoju o tej porze zbyt jasno nie jest
Zdjęcia:
Trochę lepsza jakość:
GordonGekko - Sob 30 Kwi, 2011
Może to czerniak, sprawdź dobrze to naturalne. A może niepokojąca zmiana skórna, czekam na lepszą jakość fotek. Pozdrawiam
Wojtek29 - Sob 30 Kwi, 2011
Tak jak mówiłem, nic nie wyczuwam pod tym, wygląda to po prostu jak plama na skórze, nie boli wyskoczyła od tak, jest możliwość, że pękło jakieś naczynko, czy mam zaczynać się martwić, czekam na więcej opinii pozdrawiam
Nie jest to czerniak, zmiana jest koloru czerwonego. Po czym wyskoczyła ta zmiana?
Nie mam pojęcia, czasem na penisie wyskakują takie kropki, które można wycisnąć, może po tym bo czasem gdy się pojawi jakaś większa to ją wycisnę, ale jeśli nie to to po prostu znikąd
Może to przez wyciskanie właśnie, zakup jakąś maść zapytaj w aptece, żeby to przyschło.
A o jaką dokładnie mam maść spytać, albo w jaki sposób działającą, bo nie za bardzo wiem jak do tego podejść
andrzejgadarr - Sob 30 Kwi, 2011
o maść GordonGekko-farmacjutikals.
no, GordonGekko, jaka? skoro jesteś taki biegły w tematach medycznych? I proszę, jeśli uważasz, że to krwiak, jaką maść zastosować by zasuszyć podskórnego krwiaka? Ok. np. krosty można zasuszyć ale sińca?
Powiedz wprost, mam krwiaka na przyrodzeniu, i chciałbym jakąś maść. Pani ci doradzi. Pozdrawiam
andrzejgadarr - Sob 30 Kwi, 2011
A jeśli to nie krwiak to co zalecisz szamanie?
Zgłoś się do lekarza! on to obejrzy i wyda diagnozę.
Widomo, że w ostateczności wpierw się tak robi, ale najpierw chciałem ustalić na forum czy wygląda to groźnie czy też nie
Na razie kupie lioton 1000 i zobaczę jak to się potoczy
pozdrawiam, dzięki za rady, jakby ktoś coś miał do napisania jakieś swoje opinie to zachęcam
andrzejgadarr - Nie 01 Maj, 2011
Cytat: | Nie jest to czerniak, zmiana jest koloru czerwonego. Po czym wyskoczyła ta zmiana? |
No tak, bo każdy czerniak to czarna plama o chropowatej powierzchni i odstająca na 5mm od skóry.
|
|