Inne problemy - Obcieranie
dawid1211 - Czw 28 Kwi, 2011 Temat postu: Obcieranie Witam mam taki problem, ze przy masturbacji musze slinic zoledzia bo inaczej mnie strasznie to obciera i troche boli... Mial z Was ktos moze taki problem albo wie jak temu zaradzic ? Z gory dzieki za odpowiedz
GordonGekko - Czw 28 Kwi, 2011
Ile masz lat? czy kiedyś też obcierało? może masz jakąś chorobę. Pozdrawiam, trzym się!
andrzejgadarr - Pią 29 Kwi, 2011
Może nie masz choroby tylko po prostu musisz używać jakiegoś lubrykantu.
SoouMouu - Nie 01 Maj, 2011
GordonGekko to ma być pomoc ? Wiek nie ma tu nic do rzeczy! Zresztą pewnie i tak już nie odwiedzisz tego tematu więc poco zadajesz pytania ?
Wracając do tematu, musisz stosować lubrykanty dzięki którym skórka penisa podczas masturbacji będzie się ślizgała po żołędziu. Możesz użyć wazeliny/kremu/oliwki/płynu do kąpieli/płynu intymnego lub innych, zobacz jak tego dużo
Przyczyną tego może być skrócone wędzidełko napletka, można to wyleczyć krótkim zabiegiem. Może powinieneś udać się do lekarza na rodzinnego a on powie czy taki zabieg jest koniczny, czy może nie Wiem że jest -przynajmniej dla mnie wstydliwa sprawa, ale później podczas stosunku może pojawić się ból, a nawet może dojść to przerwania wędzidełka, w wyniku czego trafisz do szpitala, i pożegnasz się na jakiś czas z sexem i masturbacją
|
|