Wielko¶æ Penisa - Wielko¶æ penisa

Tinbardi - Czw 14 Kwi, 2011
Temat postu: Wielko¶æ penisa
nieaktualne
andrzejgadarr - Czw 14 Kwi, 2011

Tak, wielko¶æ masz normaln±. Proponujê, ¿eby¶ swoje pytania zamieszcza³ w jednym temacie ;)
Boski89 - Pon 18 Kwi, 2011
Temat postu: Re: Wielko¶æ penisa u 15 letniego ch³opca
Tinbardi napisa³/a:
Czy to dobry wynik?

A co to ku*wa, matematyka?

Tinbardi napisa³/a:
Zawsze chcia³em mieæ 17 cm, czy warto sobie troche go jeszcze bardziej powiêkszyæ? :D

Jeszcze parê lat bêdzie ci rós³.

leon1988 - Pon 18 Kwi, 2011

Masz du¿ego jak na ten wiek. Wielu doros³ych facetów chcia³o by takiego mieæ ;) Ja wtedy mia³em mniejszego ni¿ Ty. Nic sobie nie powiêkszaj, bo jeszcze 5 lat mo¿e Ci rosn±æ albo i wiêcej. Mi na d³ugo¶æ rós³ do 19 roku, a na grubo¶æ ci±gle ro¶nie.
Tinbardi - Wto 19 Kwi, 2011

nieaktualne
leon1988 - Wto 19 Kwi, 2011

15 - zawsze mia³em tyle samo cm ile lat
arkan - Sro 20 Kwi, 2011

16cm to raczej du¿y jak na te 15 lat, ja maj±c prawie 16 mam mo¿e te 15, jednak grubo¶ci± raczej nadrabiam. W tym wieku nie ma co siê przejmowaæ, gdy¿ kontakty z dziewczynami zwykle ograniczaj± siê do poca³unków i jakiego¶ macanka.
Pom97 - Wto 21 Cze, 2011

Ja mam 14 lat i 12 cm to du¿o ? a jak mo¿na zmierzyæ grubo¶æ ?
lucash759 - Pi± 08 Lip, 2011

Grubo¶æ mierzymy, obejmuj±c /np. centymetrem krawieckim/ trzon penisa w po³owie jego wysoko¶ci, nie zaciskamy centymetra, bo to zmniejszy wynik. Ja mam 14 lat i mam 11 cm; ale uwa¿am ¿e jeszcze uro¶nie. Dwa lata temu mia³em tylko 6 w stanie erekcji, mimo, ze wcze¶nie zacz±³em dojrzewaæ. 12 cm - jak na cztern :D astolatka to wg mnie wynik ¶redni . pozdrawiam :D :D :D
tomek9613 - Pi± 16 Wrz, 2011

ja mam 15 lat i 15 cm i te¿ ro¶nie mi 1 rok-1 cm jak narazie :lol:
gonnabebig - Sob 17 Wrz, 2011

Temat do pochwalenia siê swoj± d³ugo¶ci± penisa jest ju¿ za³o¿ony wiêc po co ten topic?,
I ciekawe jestem czy mierzycie z naciskiem na ko¶æ czy nie bo to jest du¿a ró¿nica...

u mnie 13 bez ponad 15 z naciskiem, grubo¶æ 11.1-11.3.

Uwa¿am, ¿e ten topic jest niepotrzebny.

preston-17 - Wto 20 Wrz, 2011

Na jak± ko¶æ przepraszam, bo nie rozumiem?
andrzejgadarr - Wto 20 Wrz, 2011

Mo¿e chodzi o ko¶æ ³onow±.
gonnabebig - Sro 21 Wrz, 2011

andrzejgadarr napisa³/a:
Mo¿e chodzi o ko¶æ ³onow±.

Dok³adnie tak ;].

Znajdujê siê ona od strony podbrzusza nad podstaw± penisa.
masz przy podstawie tzw. FAT. i skórê co czasem ucina wizualnie kilka centymetrów, lecz one tam s± i s± u¿ywane podczas stosunku przy g³êbszej penetracji.

Jak siê mierzy penisa mierzy siê czê¶æ wizualna t± któr± widaæ bez naciskania na ko¶æ oraz fat i nie liczy siê zakrzywienia.