Zagięcie prącia - Wypadek podczas seksu :/

asieczkaa89 - Pon 21 Mar, 2011
Temat postu: Wypadek podczas seksu :/
pisze z problem poniewaz, nie dam rady wyciagnac mego faceta do lekarza, to moze was sie poradze . podczas stosunku w pozyzji na kowbojke, penis mego faceta wysunal sie podczas calej "akcji" i sie zgiol w nienaturalnym kierunku :/ nie obylo sie bez bolu, lecz on panikuje ze juz nigdy nie bedzie mial wzwodu i ze nie czuje go :/ czy cos w tym stylu, normalnie mogl sie wysiusiac no ale coz, wiecej objawow nie podaje mi gdyz jest zlosc :( czy poprostu jest to zwykly stres i zwykla reakcja po mega bolu i wszystko wroci do normy czy trzeba sie kogos poradzic itp ?
andrzejgadarr - Pon 21 Mar, 2011

Najlepiej pójść jednak do lekarza. To mogło być to zwykłe naciągnięcie tkanek penisa ale mogło też dojść do naderwania tych tkanek (np. objawem może być siniak, opuchlizna, ból) i jeśli któryś z takowych partner zauważył, koniecznie trzeba iść do lekarza.
Rufus1 - Pon 21 Mar, 2011

asieczkaa89, najlepiej jak lekarz okresli jako fachowiec czy to jest cos poważnego, czy przejdzie samo. Najgorzej , że partner może mieć na tym tle uraz psychiczny

ah :( wiem ze nie bylo typowego "trzasniecia" jakby kosci sie lamala, wiec problem zlamania odpada dzieki bogu, mysle ze moze byc naderwanie miesni i tkanek ale uparty niechce isc do lekarza, bo jak to twierdzi to jego problem :( nie nasz
andrzejgadarr - Pon 21 Mar, 2011

W penisie niema kości więc niema jak pęknąć ;)
W najgorszym przypadku tak jak napisałem może być naderwanie tkanek (mięśni też tam niema :) ) ale wtedy objawem jest siniak. I jak siniak się pojawił, trzeba iść do lekarza bo to może boleć tygodniami.

heh wiem ze nie ma kosci ale o te pseudo "zlamanie " gdyz czytalam cos w artykulach lekarskich ze moze dojsc do "zlamania " i konczy sie to przewaznie operacja .
GordonGekko - Sro 23 Mar, 2011

asieczkaa89 Do lekarza marsz! tak mu powiedz ;p
leon1988 - Sro 23 Mar, 2011

Dziwna sprawa... jeszcze nie słyszałem, żeby podczas seksu komuś się pała powyginała. Wrzuć jakieś foto bo aż jestem ciekawy :) Śmigać do lekarza czym prędzej tym lepiej!!!

Tak, akurat da se zrobić zdjęcie! wierzysz w cuda? ;)
andrzejgadarr - Sro 23 Mar, 2011

Teraz to już sobie można lekarza darować bo ewentualne zmiany jeśli naprawdę doszło do pęknięcia są nieodwracalne.
A "złamanie" wygląda tak:

To nie ciekawie!!!