Stulejka - Czy mam stulejke? ZDJECIA!
taharri - Nie 13 Mar, 2011 Temat postu: Czy mam stulejke? ZDJECIA! Od roku mam obawy że posiadam stulejkę, napletek nie z łatwością i z lekkim bólem ściągam.
O to zdjęcia, czy mam stulejke, czy cos innego?
andrzejgadarr - Nie 13 Mar, 2011
Tak. Masz stulejkę i to dosyć mocno zaawansowaną. I do tego bardzo krótkie wędzidełko. Więc jak najszybciej wybierz się do lekarza umówić na zabieg.
Wojtek9999 - Sro 16 Mar, 2011
chlopie, ale z tym zwlekałeś...
GordonGekko - Sro 16 Mar, 2011
No nie dobrze, skóra bardzo ściśnięta przy żołędziu, nic dziwnego że boli. Ale głowa do góry i powodzenia z zabiegiem.
taharri - Sro 08 Lut, 2012
Do tej pory nie wybrałem się z tym do lekarza. Z penisem jest coraz gorzej, teraz napletek mogę zsunąć z "OGROMNYM" bólem (skóra wtedy jest pęknięta w kilku miejscach) tylko w spoczynku. Nie mam ukończonych 18 lat, a więc ciężko mi poruszyć jest ten temat. Napletek zsuwam co tydzień gdyż wcześniej rany na napletku po rozerwaniu skóry są świeże i ogromnie boli. Czy mógłbym przetrzymać jeszcze 2 lata i wybrać się sam do UROLOGA?
vissour - Pią 10 Lut, 2012
Nie powinieneś czekać, to trzeba zrobić jak najszybciej. Jeśli nie możesz często ściągać napletka, to znaczy że nie możesz dokładnie umyć penisa, a to może się skończyć czymś nieprzyjemnym (nie tylko zapachowo). A już "rozrywanie" skóry napletka to jakiś koszmar. Ale przecież nie musisz czekać na 18. urodziny, żeby iść samemu do lekarza. Najpierw idziesz do lekarza pierwszego kontaktu, który wypisze Ci skierowanie do urologa. Na sam zabieg chyba potrzebna jest zgoda rodzica/opiekuna (choć tego nie jestem pewien), ale tak czy inaczej nie wolno Ci z tym czekać.
Powodzenia!
|
|