Sperma - Kolor waszej spermy/nasienia?
GordonGekko - Nie 13 Mar, 2011 Temat postu: Kolor waszej spermy/nasienia? Witam wszystkich, jak w temacie. Kolor i widok mojej spermy jest jak woda nałęczowianka tyle że bardziej lepki, nie zbyt dużo także 'wytryska' po masturbacji. Jestem po 4 zabiegach spodziectwa, mam 23l, 12cm dł i 4,5 obj podczas wzwodu. Może jestem nie płodny, nasienie powinno przecież być koloru białego ala mleko... czekam na wasze odpowiedzi. Dzięki
andrzejgadarr - Nie 13 Mar, 2011
Możesz zrobić badania nasienia które określi ilość plemników i ich żywotność. Objętość jest rzeczą indywidualną, zależy od np. stopnia podniecenia, czasu stymulacji (im dłuższa stymulacja tym większa objętość wytrysku i większa jakość spermy).
andrzejgadarr - Nie 19 Cze, 2011
Apeluję do moderacji i administracji o banowanie spamerów..
randy - Nie 19 Cze, 2011
Posprzątane. Przepraszam wszystkich forumowiczów, że nie robiłem tego na bieżąco, ale ostatnio mam młyn w robocie. Prawie w ogóle nie wchodzę na neta. Ale jeszcze z tydzień i powinno się uspokoić.
legolas1 - Pią 24 Cze, 2011
moderatorze czyń Swoją powinność... kolejny spamer zaśmieca forum
Edit: Zrobione.
randy
andrzejgadarr - Pią 24 Cze, 2011
ale zastanawiam się o co z tą stroną chodzi? O wirusa, spam, nabicie czegoś tam, reklamę?
kamil2111 - Pią 24 Cze, 2011
wszystko z nią w porządku, były przecież informacje na temat spermy
legolas1 - Sob 25 Cze, 2011
gdyby to była normalna, ciekawa i użyteczna strona nie wymagałaby do zareklamowania tak natrętnego spamu. sorry ale Ci nie wierze.
Bartek159 - Sob 06 Sie, 2011
Nasienie może być koloru Zółtego , szarego i białego
|
|