Inne problemy - Problem z sikaniem

maccow - Wto 15 Lut, 2011
Temat postu: Problem z sikaniem
Witam.
Tak jak już w temacie napisałem mam problem z sikaniem, tzn. z sikaniem w miejscach publicznych np. w szkole, galerii przy pisuarze. Kiedy widzę, że ktoś obok mnie stoi i oddaje mocz, u mnie się cos blokuje i po prostu nie mogę. Stoję wtedy jak jakiś nienormalny :)
Też macie takie problemy? Czekam na dyskusję :D

andrzejgadarr - Wto 15 Lut, 2011

Masz syndrom wstydliwego pęcherza, wielu facetów tak ma a opracowanej, skutecznej metody leczenia niema :) Więc jak ktoś jest w łazience w tym samym czasie, idź do kabiny się odlać.
aaa68 - Wto 15 Lut, 2011

tez tak mam. wiec wole wchodzic do kabiny
Don Pedro - Wto 15 Lut, 2011

i ja tez ;D
maccow - Wto 15 Lut, 2011

Noo tak, ale to jest trochę popier*****e. Idę z kumplem się odlać, on leje przy pisuarze, a ja do kabiny. I później to pytanie kumpla: „Boisz się że zobaczę twojego ptaszka??”:D Rozbraja mnie to. A jakoś głupio mi powiedzieć, że przy nim nie dam rady po prostu :)
aaa68 - Wto 15 Lut, 2011

no a cóz jest w tym głupiego zeby sie przyznac chyba nic strasznego,
Don Pedro - Wto 15 Lut, 2011

Następnym razem mu powiedz " Nie chce byś miał kompleksy" :)
Boski89 - Sro 16 Lut, 2011

Don Pedro napisał/a:
Następnym razem mu powiedz " Nie chce byś miał kompleksy" :)

Dobre! :wink: :mrgreen:

Don Pedro - Sro 16 Lut, 2011

Dzięki boski, ale wiesz taka prawda :)
Spoko - Sob 07 Maj, 2011

Też tak parę razy miałem. Wyluzuj się i po paru próbach będzie OK. Ważne by się tym dodatkowo nie stresować.
Ile masz lat? Spoko. Wyjdziesz z tego.
Pozdro

okooko333 - Sob 07 Maj, 2011

Oj ja też tak mam;) ale nie wiem to nie jest jakiś wstyd, tylko tak jakoś się blokuje ale to tylko przy pisuarze, przy drzewie, krzaku już tak nie mam:) może ta biała powierzchnia tak na mnie działa i nie daje mi się wysiurać:D
maccow - Pią 20 Maj, 2011

Spoko napisał/a:
Też tak parę razy miałem. Wyluzuj się i po paru próbach będzie OK. Ważne by się tym dodatkowo nie stresować.
Ile masz lat? Spoko. Wyjdziesz z tego.
Pozdro

Dzięki za radę. Mam 18 lat. :) Ale widzę, że sporo ludzi tak ma. Jakieś irracjonalne zachowanie przy pisuarze :?:

Hubertttus - Nie 22 Maj, 2011

okooko333 napisał/a:
Oj ja też tak mam;) ale nie wiem to nie jest jakiś wstyd, tylko tak jakoś się blokuje ale to tylko przy pisuarze, przy drzewie, krzaku już tak nie mam:) może ta biała powierzchnia tak na mnie działa i nie daje mi się wysiurać:D

Zapewne pod drzewo lub w krzaki idziesz jak już nie możesz wytrzymać i masz parcie tak będzie i przy pisuarze.Jecz gdy idziesz do wc i stajesz przy pisuarze a obok ciebie staje inny facet lub wchodzi ci za plecami następuje pewien stres ale jak bedziesz miał porządne parcie to nie będziesz miał zachamowań.