Inne problemy - opada

lkrol - Sob 29 Sty, 2011
Temat postu: opada
Witam. Mam 17 lat i od pewnego czasu opada mi podczas stosunku z drugą osobą... :( może domyśla sie ktoś czym to może być spowodowane? i co mam z tym robić?;/ :? :|
aaa68 - Sob 29 Sty, 2011

rozkojarzenie, przyzwycajenie do masturbacji, stres, zmeczenie itp
lkrol - Nie 30 Sty, 2011

przyzwyczajenie do masturbacji raczej nie.... zestresowany raczej też nie byłem... zmęczony tak trochę. a czy papierosy mają wpływ na to?
aaa68 - Nie 30 Sty, 2011

a co nie uzywałeś /asz reki wogóle? ( nie wierze)
lkrol - Nie 30 Sty, 2011

używam ale nie zbyt często :D
Rufus1 - Pon 31 Sty, 2011

lkrol, uwazam , ze uprawiasz sex chyba zbyt mechanicznie a za malo jestes podniecony.
lkrol - Pon 31 Sty, 2011

ale co masz na myśli pisząc "zbyt mechanicznie" i co mam z tym zrobić? byłem u lekarza z tym to kazał mi rzucić palenie... ale czy to pomoże? i czy to faktycznie może być przyczyną?
Rufus1 - Wto 01 Lut, 2011

lkrol, zbyt mechanicznie czyli traktujesz sex jak sport , żeby się tylko " wyżyć" bo tego domaga się biologia czlowieka . Może spróbuj zaangażować w ten sex więcej uczucia . A jak to nie pomoże to pewnie będziesz musial udać się do lekarza , bo to może przyczyna tkwi glębiej , a nie w Twojej psychice :)
lkrol - Wto 01 Lut, 2011

Rufus1, sugerujesz że jestem młodym impotentem ?:D po raz kolejny mówię że byłem u lekarza i kazał mi rzucić palenie... ale wątpię że jak rzucę to będzie lepiej. Myślałem że czegoś więcej tutaj sie dowiem . ale dzięki za pomoc ;)