Luźne dyskusje o męskich sprawach - pomocy prawdziwy problem
Aniol - Sro 05 Lip, 2006 Temat postu: pomocy prawdziwy problem od kilku lat mierze swojego penisa na dl. w wieku 11lat mialem noramlego tak jak wiekszosc chlopcow z mojego otoczenia (wspoczynku 4cm a w zwodzie 6cm) teraz jak mam 16lat wielkosc mojego czlonka sie ani o cm nie zmienila tylko kilka wlosow lonowych mi wyroslo a po za tym nic szczegolnego "nie uroslo". Czy to jakas choroba a jesli tak to w jaki sposob moego znia walczyc.
(na bilanse 15latka pani jak mi sprawdzala napletek orzekla ze all ok)
existenz - Sro 05 Lip, 2006
Rozumiem, że twój penis osiąga w zwodzie wielkośc 6 cm? Ja nie jestem Ci w stanie pomóc, ale powinnieneś iść do lekarza. On powinien zaproponować jakieś wyjście, ew. zabieg.
rajstopmaniak - Sro 05 Lip, 2006
Słuchaj... nie ma co popadac w kompleksy. Nie wiem czy warto iść do lekarza... bo jak on może Ci pomóc?? Najlepiej by było, żebyś poprostu zaakceptował siebie. To klucz do sukcesu
Piotrek87 - Czw 06 Lip, 2006
moim zdaniem jednak lepiej skontrolowac bo jak piszesz owłosienia też nie amsz za duzo a to może oznaczać zaburzenia hormonalne, ale może po prostu później dojrzewasz? w kżdym razie nigdy nie zaszkodzi sie upewnić jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości...
hildegrant - Pią 07 Lip, 2006
nie napisales ile obecnie masz lat
|
|