Krosty i plamki - FOTO - co mi jest?

Gość - Wto 04 Lip, 2006
Temat postu: FOTO - co mi jest?

Witam,

Na zdjęciu powyżej widać jakieś takie pomarszczenia czy też rowki na żołądzi. Proszę o fachową poradę co to jest i co z tym zrobić.

Dzięki z góry

existenz - Sro 05 Lip, 2006

Jest to jak najbardziej naturalne-kiedy penis jest w spoczynku, kiedy jest we wzwodzie pracie wypełnia się krwią i napina, przy czym nie widać tych zmarszczeń.
rajstopmaniak - Sro 05 Lip, 2006

ehhh dzici... dzieci...
Gość - Sro 05 Lip, 2006

co masz na mysli piszac "dzieci"?

moze dziadkiem to nie jestem ale 15 lat tez nie mam. Dziwi mni fakt i wykorzystuje te forum zeby sie czegos dowiedziec bo nie jestem znawca dziedziny. Dziwne?

A poza tym to nie znika podczas wzwodu jak wyżej napisano, czasem pojawiają się zaczerwienienia i swedzenie.

hildegrant - Pią 07 Lip, 2006

nic ci nie jest
archie480 - Nie 10 Wrz, 2006

:lol:
harold mckee - Sro 20 Wrz, 2006

ej mnie niepokoi ta krosta taka tam ;> ja bym na wszelki wypadek poszedl do lekarza i sprawdzil .. ;>
Strikerx - Czw 21 Wrz, 2006
Temat postu: odp
Wszystko jest ok, to nie zawsze znika podczas wzwodu, zależy chyba od stopnia podniecenia. Jak sam myślę o kobietach to często jest właśnie taki, ale jak już moja kobieta się do niego dobierze jest gładki jak skóra niemowlaka :)pozdro
Kali - Czw 21 Wrz, 2006

A właśnie, że wszystko nie jest OK. Mam coś takiego samego i parę dni temu poszedłem do dermatologoa, żeby zobaczył mój problem. To chyba jakiś grzybek powoduje. Dostałem krem clotrimazolum i mam się tym leczyć. Podobno powinno zejść bez większysch problemów.

Ja radziłbym Ci pójść z tym do lekarza dla pewności.

P.S. A pomarszczona skóra (trochę wyschnięta) wygląda nieco inaczej, więc sorry chłopaki - nie macie racji

Czyli co to nie jest normalne?
harold mckee - Czw 21 Wrz, 2006

moim zdaniem warto to sprawdzic ... jak dla mnie to nie jest normalne .. ;o
No ja nie wiem czasami tak mam a to nic nie boli nie piecze i w ogóle to nie wiem...
JacekPlacek - Pon 04 Gru, 2006

JAK DLA MNIE TO WY WSZYSCY JESTESCIE DEBILAMI KOLESZKA SIE PYTA O ZMARSZCZENIA NIECH ZOBACZY CO NA RZOLEDZIU MA ZA PLAMKE WOGOLE GRUDKI I NIECH NAPLETA PODNIESIE DALEJ TO SKAD PO LEWEJ STRONIE TA NADZERKA DLA MNEI TO NIECH SIE PRZEBADA BO MOZLIWE ZE MA SYFILISA (INACZEJ KILE)
Ronlado - Pon 22 Sty, 2007

Kali napisał/a:
A właśnie, że wszystko nie jest OK. Mam coś takiego samego i parę dni temu poszedłem do dermatologoa, żeby zobaczył mój problem. To chyba jakiś grzybek powoduje. Dostałem krem clotrimazolum i mam się tym leczyć. Podobno powinno zejść bez większysch problemów.

Ja radziłbym Ci pójść z tym do lekarza dla pewności.

P.S. A pomarszczona skóra (trochę wyschnięta) wygląda nieco inaczej, więc sorry chłopaki - nie macie racji

Ja tez mam cos podobnego i na dodatek czesto w tym miejscu mam czerwona skure. I tez uzywam od 2 dni tego kremu clotrimazolum i tak troszke na samym poczatku czuc takie jak by hmmmm moze nie pieczenie ale czuje ze mi sie goraco robi w tym miejscu. U Ciebie jest tak samo?
Pozdrawiam.