Inne problemy - problem z erekcja ?

mark10 - Wto 18 Sty, 2011
Temat postu: problem z erekcja ?
W sobote sporo z dziewczyna wypilismy, poszlismy do lozka, bylo w miare ok z moja erekcja... (choc nie idealnie)

W poniedzialek wypilismy butelke wina (relatywnie nie dużo) i poszlismy do lozka, jakoś wspólne pieszczoty, jej ciało "nie uruchamialy za bardzo mojego rycerza :D ", najbardziej na mnie dzialalo (podniecalo mnie) pobudzanie rekami narzadow plciowych partnerki. Podczas wykonywania seksu oralnego z jej strony moj penis nie byl nalezycie twardy. Doszlo jednak w koncu do wytrysku.

Za chwile po ponownym pobudzeniu, nie moglem dojść, po prostu nie wiem ile ona "zajmowała się moim małym" ale po prostu on byl coraz miekszy i nie bylo szans na "dojscie"... W koncu przerwalem to pocalowalem ja i zmienilem "zabawe". W tym momencie doznalem lekkiego podlamania i moja duma troche ucierpiala :)

Po paru godzinach ona zrewanzowala mi sie swoimi ustami i tym razem bylo ok, choc musialem sie naprawde starac by ta moja erekcja byla chocby srednia...

a zapomnaielm podac, mam 21 lat

i co z tym fantem zrobić ?

andrzejgadarr - Wto 18 Sty, 2011

Nic. Wszystko całkowicie normalne.
mark10 - Wto 18 Sty, 2011

mozesz troche rozwinać :) dla mnie to nie jest normalne
Patryks83 - Czw 24 Lut, 2011

Ja również myślę że jest wszystko normalnie, nie jesteś już 17 latkiem dojrzewającym, z buzującymi hormonami, i nie będzie ci już stawał 5 razy z rzędu na byle podmuch wiatru!
mark10 - Pią 18 Mar, 2011

wczoraj mialem ciekawy efekt, po zrobieniu przez nia loda, moj penis od razu po wytrysku byl gotowy do akcji i teraz po prostu nie moglem skonczyc (minela godzina), az ona sie poddala i powiedziala, ze nie ma sily i bola ja usta :D

tak mnie ciekawi jakim cudem sie cos takiego dzieje, bo jak np. "jestem w niej" to przewaznei koncze dosc blyskawicznie :)

alan - Pon 04 Kwi, 2011

Nie męcz dziewczyny mark10 8) :roll:
Rób dłuższe przerwy bo ponadrywasz jej kąciki ust :?

Metiu - Pią 08 Kwi, 2011

Mark10 ja rowniez tak mam ze jesli jestem w kobiecie to szybko dochodze nawet moge powiedziec ze czasem blyskawicznie a gdy robi mi loda lub tym podobne to wytrzymuje dlugo widocznie tak juz mamy ;p wydaje mi sie ze wszystko jest ok :wink: