Sperma - Pomocy!!!!!!!!!!!!!!

co robic - Pon 26 Cze, 2006
Temat postu: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Boje sie iśc do lekarza ale od jakiegos czasu zauwazyłem że w z moim nasieniem jest cos nie tak...Częso wylauje takie żółte o konsystencji galaretki i jest w niej cos takiego jak byście zrobili kuleczki z butaprenu.... co to jest ???
hipopotam - Pon 26 Cze, 2006

lepiej idz do tego lekarza.
co robic - Pon 26 Cze, 2006

ale powiedz ... co to może byc bezpłodnośc?? jak powinien wygladać dobry ten płyn ?jaka konststencja ?jaki kolor? odp
hipopotam - Wto 27 Cze, 2006

prejakulat powinien być klejący i przeźroczysty a sperma troszkę mniej klejąca i biało-kremowa ( bardziej biała niż kremowa)
Fantom17 - Czw 29 Cze, 2006

nic ci nie jest!!!...po dluzszym czasie abstynencji(czyli poprostu gdy sie dlugo nie spuszczasz) sperma robi sie zolta i to normalne ze zawiera takie kuleczki(sprobuj masturbacji raz czy dwa razy a zobaczysz ze znow bedzie normalna)
Gość - Czw 29 Cze, 2006
Temat postu: Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
co robic napisał/a:
i jest w niej cos takiego jak byście zrobili kuleczki z butaprenu.... co to jest ???

moim zdaniem jesz zaduzo budaprenu 8)

Gość - Czw 29 Cze, 2006
erektor napisał/a:
co robic napisał/a:
i jest w niej cos takiego jak byście zrobili kuleczki z butaprenu.... co to jest ???

a moim zdaniem to jest poważna choroba z która trzeba iść do szpitala :/

hildegrant - Czw 29 Cze, 2006
erektor napisał/a:
co robic napisał/a:

jesli juz cytujesz nazwe kleju to cytuj uwaznie...ale zapomnialem...w podstawowce na technice nie ucza co to butapren :roll:

Gość - Czw 29 Cze, 2006

o Boże przejęzyczenie masz podniete dziecko

btw podstawowki więcej mnie nauczyli w szkole podstawowej niż Ciebie w przedszkolu, podstawowce, gimnazjum, liceum, na studiach, i h wie gdzie jeszcze się szlajałeś zanim plugarnie wpadłeś na to forum i nie rob oftopa :!:

erektor napisał/a:
o Boże przejęzyczenie masz podniete dziecko

btw podstawowki więcej mnie nauczyli w szkole podstawowej niż Ciebie w przedszkolu, podstawowce, gimnazjum, liceum, na studiach, i h wie gdzie jeszcze się szlajałeś zanim plugarnie wpadłeś na to forum i nie rob oftopa :!:

a i jeszcze jedno GŁUPKU...opary butaprenu sie wdycha a nie je...(tego juz chyba nie nazwiesz przejezyczeniem)...
co do mojej edukacji...po 1 nie dostalbys sie na te studia, po 2 jesli udaloby ci sie poprzez znajomosci nie utrzymalbys sie na nich przez 6 lat...po 3 nikt nie powierzylby ci wykonywania takiego zawodu jak moj...
pozdrawiam/

Gość - Czw 29 Cze, 2006

no wiesz napewno bym się nieutrzymal przez 6 lat na studiach które trwają 3 - 4 lat :roll:
aha i jaki wać pan zawod wykonujesz :?:

no wiesz jesli ktos pisze "nieutrzymal" razem to mam te pewnosc...
powinienes sie doinformowac... studia w PL trwaja 5-6 lat...zalezy od uczelni i kierunku...
moj zawod: popytaj na 4um, moze ci podpowiedza...

maciejatur@wp.pl - Pią 10 Lis, 2006

witam.Nie przejmuj sie glupotami kolegow piszacych bzdury.Ja tez mam taka sperme ,ale tylko czasami.Prawdopodobnie jest to przez bakterie w jadrach.Ale najlepiej udaj sie z tym do lekarza.Jak bedziesz cos wiedzial wiecej to daj znac.Ja niedlugo wracam do polski i tez planuje spotkanie z lekarzem.Powodzenia i nie przejmuj sie zbytnio