Krosty i plamki - Cos dziwnego?

noddy - Nie 25 Cze, 2006
Temat postu: Cos dziwnego?
Witam. Od jakiegoś czasu (ok.4 miesiecy) na grzybku pojawily mi sie czerwone kropeczki. Nie odbywałem zadnego stosunku jeszcze, ale obawiam sie ze to od masturbacji, a moze to poprostu dojrzewanie? (mam 16 lat a moj okrest dorastania jest bardzo pozny) Na napletku mam takie chrostki wielkosci maku przypominające gęsią skorke (to normalne)??????????. Prosze o pomoc bo sie wstydze pojsc do lekarza :|
stasia - Nie 30 Lip, 2006

Ja osobiscie radze isc do lekarza bo to moze byc cos powaznego :!:
noddy - Sro 02 Sie, 2006

a wiesz co? zapomnialem o nich bo juz ich nie widze wogole ;p chyba zniknely :) i nie straszcie mnie ludzie lekarzami :) hildegrant jak powie ze trzeba isc to pojde :) wiem ze on dobry specjalista i zna sie na temacie ;)
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006

nie przesadzajmy...specjalista chorob skory nie jestem i nie bede raczej...wypowiadajac sie w kwestii zmian skornych korzystam raczej z ogolnej wiedzy medycznej i swoich zainteresowan...specjalizuje sie w zupelnie innej dzidzinie nauk medycznych :wink:
noddy - Czw 03 Sie, 2006

hehehe ;) chodzilo mi raczej o ogolna taka wiedze (nie lekarska) na temat jakichs chorob penisa :D poprostu widze ze masz w tym fach i wiem do kogo sie zwrocic o pomoc :D ;) dzieki
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006

odp. masz na privie i uszanuj to co napisalem, i zachowaj dla siebie :wink:
noddy - Czw 03 Sie, 2006

:) zachowam napewno :) i dobrze ze jest tu ktos taki :) pozdrawiam :) ide chyba spac bo juz 4 rolf :)