Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pytanko?

madmax - Wto 20 Cze, 2006
Temat postu: Pytanko?
Mam takie male pytanie czy jak wstajecie rano, to penis wam stoi, czy nie... bo mi cos ostanio nie... i nie wiem czy to normalne? pozdro!!!
Gość - Wto 20 Cze, 2006

Mi zawsze stoi.
madmax - Wto 20 Cze, 2006

zaznaczam ze mam 23 lata, ale cos czuje ze to nie ma znaczenia, wiec mam problem :(
morfi - Wto 20 Cze, 2006
Temat postu: Re: Pytanko?
Moim zdanie to jak najbardziej normalne :D Mi rowniez nie stoi jak wstaje rankiem chociaz sa dni w ktorych jest sztywny jak drag:) ale powodem tego jest jakis sen lub nadmierna ilosc nieoddanego moczu 8)
hildegrant - Wto 20 Cze, 2006

morfi i znow przylapalem cie na bledzie: pomijajac sprawe z moczem, poranne erekcje nie sa wynikiem snu...to bardziej skomplikowana sprawa ale nie chce mi sie robic wykladu wiec odpowiedz na pytanie: tak, sa one normalne, jesli ich nie zauwazasz po przebudzeniu to znaczy ze byly i tyle...
ja_89 - Nie 16 Lip, 2006

mi też praktycznie zawsze stoi i czasami niepredko chce sie położyć:)
noddy - Wto 18 Lip, 2006

jak wstaje? no to odrazu nie stoi ale po jakims czasie to drygnie :)
skywalker - Wto 18 Lip, 2006

Mi rano zawsze stoi ale jak sie wysikam to opada :wink:
tomsel12 - Czw 20 Lip, 2006

Mi również stoi jak wstaje :D
Strikerx - Czw 20 Lip, 2006
Temat postu: odp
Nie ma się czym przejmować mi też stoi rano ale nie zawsze gdzies na 7 dni 5 stoi rano jak wstaje
Szypciutki - Pią 05 Sty, 2007
Temat postu: Re: Pytanko?
możesz mie wzwód rano bo ja mam jeszcze ,ale czytałem że powyżej 22 lat rano jusz nie stoi.
Spoko - Sob 07 Maj, 2011

Może zbyt krótko śpisz albo masz za dużo stresu albo pracy?
Mi stoi ale był kiedyś czas, że nie stawał rano. Po odlaniu się, jeśli nie mam bodźców, wzwód mija.
Pozdro

blackberry88 - Nie 26 Cze, 2011

mi zawsze stoi z rana namiot, :lol: moze to dlatego ze spie na brzuchu i jak sie kręce to jakoś go pocieram i czesto mam wzwód :P a ty moze śpisz na plecach i to dlatego :D :?:
piotras23 - Pon 27 Cze, 2011

Mi też stoi. Zdarza się, że muszę zwalić, żeby opadł.