Krosty i plamki - Co to jest ?
optik92 - Sob 08 Sty, 2011 Temat postu: Co to jest ? Witam. Od kilu lat (lecz dopiero teraz zacząłem się tym poważniej przejmować) mam białe krostki na prąciu. Zdjęcie:
http://img522.imageshack....p0801111106.jpg
Cóż to takiego jest ? Czy to normalne ? Czymś to grozi ? Jakieś powikłania, następstwa, cokolwiek ?
Druga sprawa to również jakieś białe krostki pod żołędziem. Zdjęcie:
http://img87.imageshack.u...p0801111107.jpg
Te same mam pytania co do tego jak do wcześniejszego zdjęcia. Liczę na pomoc. Pozdrawiam !
randy - Sob 08 Sty, 2011
Witam.
Zdjęcia są mało wyraźne. Na tym pierwszym z tego co widzę to masz po prostu prosaki. Nie przejmuj się tym. Wielu facetów to ma. Nie jest to choroba, nie leczy się tego i nie grozi żadnymi powikłaniami.
Co do drugiego zdjęcia to postaraj się o lepsze. Bo na tym co wkleiłeś naprawdę nic nie widać.
Pozdrawiam.
optik92 - Sob 08 Sty, 2011
A teraz ?
http://img600.imageshack....p0801111233.jpg
randy - Sob 08 Sty, 2011
Niestety, niewiele lepiej. Nie masz skąd skombinować normalnego aparatu? Bo komórką dobrego zdjęcia raczej nie zrobisz. Albo poczytaj o perlistych grudkach prącia. Bo wydaje mi się, że właśnie o nie próbujesz pytać.
satellite - Sob 08 Sty, 2011
są to grudki perliste. też nie groźne, nie zaraźliwe, a nawet partnerce mogą dostarczyć lepszych bodźców podczas stosunku (podobnie do prezerwatyw z wypustkami)
alan - Sob 08 Sty, 2011
Ja pie...le. To nic szczególnego i w ogóle się tym nie przejmuj.
optik92 - Sob 08 Sty, 2011
Ehhh... nie dość, że mam małego penisa - 13 cm, mam 18 lat więc już pewnie nie urośnie bo już nie rośnie od paru lat to jeszcze jest cały jakiś pryszczaty i nie wiadomo co...
randy - Nie 09 Sty, 2011
Ehhh... nie dość, że nie masz małego penisa (13 cm to jest normalna długość), nie masz z nim żadnych problemów zdrowotnych - te "pryszcze" jak to nazwałeś ma naprawdę wielu facetów, czyli to też norma, to jeszcze narzekasz. Zagoń go do roboty, niech sobie trochę poużywa to zmienisz zdanie i przestaniesz na siłę szukać problemów
optik92 - Nie 09 Sty, 2011
Z tego co czytałem 13 cm jest to mała długość penisa, średni jest od 15 cm. Nie mieszczę się nawet w średniej Europejskiej.
aaa68 - Nie 09 Sty, 2011
ale liczy sie jakosc a nie długosc
satellite - Nie 09 Sty, 2011
ja też mam 13 cm i jakoś zyje. też bym chciał mieć większego ale co zrobisz.
randy - Nie 09 Sty, 2011
Cytat: | Dane statystyczne
Wyniki różnią się nieco w zależności od metodologii badania, wydaje się jednak, że długość ludzkiego penisa wynosi około 12,9-15,0 cm z 95-procentowym poziomem ufności |
Źródło: Wikipedia
Cytat: | Tzw. Raport Kinseya opublikowany w 1948 roku stwierdza, że średnia długość członka we wzwodzie wynosi 15,25 cm, ze średnim odchyleniem 1,96 cm (pomiary wykonywane przez osoby badane). |
Czyli średnia długość wyszła od 13,29 do 17,21 centymetra.
Cytat: | Badanie zespołu Wessela z University of California, opublikowane w 1996 roku, wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 13,0 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). |
Cytat: | Niemieckie badanie z 1996 roku wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 14,5 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). |
Jak widzisz średnia długość penisa to pojęcie względne. Wyniki badań potrafią się sporo różnić. U Ciebie nie ma może rewelacji, ale też nie jest źle. Naucz się nim dobrze władać i będzie ok.
optik92 - Nie 09 Sty, 2011
aaa68 napisał/a: | ale liczy sie jakosc a nie długosc |
Oklepane stwierdzenie. Zresztą czym może się pochwalić prawiczek ?
facet - Czw 13 Sty, 2011
To są prosaki czyli normalna sprawa u większości mężczyzn.
|
|