Luźne dyskusje o męskich sprawach - Ogolić czy nie?
mateuszeq - Sob 17 Cze, 2006 Temat postu: Ogolić czy nie? Siema ;]
zleczka przeszkadzają mi kudziełki pod pachami no i łonowe też zlekka... są jakieś zloczkowane mam 14 lat i nie wiem czy je ogolić czy raczej nie bałdzo?? ;]
dario.net - Nie 18 Cze, 2006 Temat postu: Re: Ogolić czy nie? hej.
Pewnie ze golić! Szczegolnie pod pachami!
A genitalia, ja akurat sie depiluje i jest ok i nie mam zamiaru przestać tego robić.
aartii - Pon 03 Lip, 2006
Rób tak jak żebyś się czuł dobrze. Ja osobiście golę pod pachami ze względów higienicznych, a łonowe nie bo mi się bardzo podobają Pozdr.
kocurek - Sob 08 Lip, 2006
zrob tak zeby czuc sie dobrze, zeby bylo ci wygodnie. wez tylko poprawke na to ze wlos golony zaczyna rosnac szybciej i staje sie bardziej twardy. masz dopiero 14 lat wiec nie wiesz ale to jest tak samo jak z zarostem - z czasem rosnie szybciej i jest ostrzejszy.
hildegrant - Sob 08 Lip, 2006
kocurek napisał/a: | zrob tak zeby czuc sie dobrze, zeby bylo ci wygodnie. wez tylko poprawke na to ze wlos golony zaczyna rosnac szybciej i staje sie bardziej twardy. masz dopiero 14 lat wiec nie wiesz ale to jest tak samo jak z zarostem - z czasem rosnie szybciej i jest ostrzejszy. |
ale wez tez poprawke na to, ze zarost jest kwestia osobnicza, ja mam 28 lat i gole sie od conajmniej 12 lat i jakos nie zauwazylem szczegolnych zmian w strukturze wlosa...(mowie o zaroscie na twarzy)
kocurek - Pon 10 Lip, 2006
hildegrant napisał/a: | kocurek napisał/a: | zrob tak zeby czuc sie dobrze, zeby bylo ci wygodnie. wez tylko poprawke na to ze wlos golony zaczyna rosnac szybciej i staje sie bardziej twardy. masz dopiero 14 lat wiec nie wiesz ale to jest tak samo jak z zarostem - z czasem rosnie szybciej i jest ostrzejszy. |
ale wez tez poprawke na to, ze zarost jest kwestia osobnicza, ja mam 28 lat i gole sie od conajmniej 12 lat i jakos nie zauwazylem szczegolnych zmian w strukturze wlosa...(mowie o zaroscie na twarzy) |
to dziękuj Bogu za taki zarost, mnie mój już wkurza bo rośnie coraz szybciej. ogole sie rano a po poludniu juz czuje ze "drapie"
hildegrant - Pon 10 Lip, 2006
ja sie gole co 3 dni
|
|