Zagięcie prącia - Jakie są powody zagięcia penisa?
Cosmosss1 - Sob 25 Gru, 2010 Temat postu: Jakie są powody zagięcia penisa? Dlaczego mój penis jest zakrzywiony w dół, a kogoś innego prosty?
Czemu większość mężczyzn ma penisy ze wzwodami "na brzuch"?
Czy to wszystko jest zależne wyłącznie od genetyki?
Właśnie tego jeszcze nie rozumiem
kalikst19 - Czw 29 Wrz, 2011
tez bym chciał sie dowiedziec sam mam zakrzywienie w dol i chyba raczej jestem w mniejszosci, co nie doluje i krepuje.
andrzejgadarr - Czw 29 Wrz, 2011
Geny... Na skrzywienie nie wpływa ani masturbacja ani prawo- czy leworęczność, noszenie penisa w określony sposób w spodniach również nie. Po prostu taki kształt penisa dostaliście w pakiecie genetycznym od rodziców.
gizmonts - Czw 29 Wrz, 2011
andrzejgadarr, nie do konca jest tak. Skrzywienie mozna nabyc, wlasnie przez zle maniery. Mam tu glownie na mysli to w czym sie sypia. Spanie w obcislej bieliznie moze spowodowac skrzywienie. W czasnie snu nawet kilkakrotnie dochodzi do erekcji, a ciasna bielizna moze spowodowac oslabienia wiezadel. Wtedy juz penis nie podnosi sie tak wysoko.
andrzejgadarr - Czw 29 Wrz, 2011
Jedyne na co wpływ może mieć bielizna to moszna.
Po raz kolejny podam ten przykład. Jak będziesz gotował kiedyś makaron spaghetti, weź jedną ugotowaną nitkę, połóż na stole i ułóż w kształt litery S. A potem złap za jeden koniec i zaobserwuj czy zachowa ona kształt litery.
gizmonts - Pią 30 Wrz, 2011
szczerze, to beznadziejny przyklad podales, bo jak on ma sie do rzeczy.
Wiezadla czy ciala jamiste sa tkankami rozciagliwymi. Jesli penis podczas wzwodu nie moze zachowac sie swobodnie, a ciala jamiste wyginaja sie nienaturalnie, moze to doprowadzic do ich zwyrodnienia.
andrzejgadarr - Pią 30 Wrz, 2011
Gdybyś chodził 24h/dobę ze wzwodem to może coś mogło by się odkształcić. Ale na pewno nie w stanie spoczynku.
|
|