Zagięcie prącia - Penis podczas wzwodu ma kształt łuku opadającego w dół.
kombajn - Pią 10 Gru, 2010 Temat postu: Penis podczas wzwodu ma kształt łuku opadającego w dół. Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam 20 lat i pytanie odnośnie mojej erekcji. Otóż od kiedy pamiętam mój wzwód miał kształt górnej połówki litery C (czytaj opada ku dołowi). Innymi słowy ma kształt linii tworzącej łuk okręgu. Sama erekcja jest twarda i nie ma z nią problemów. Pytanie dotyczy jej kształtu. Nie uprawiałem jeszcze seksu więc nie testowałem mojego penisa w praktyce, ale chciałbym wiedzieć, czy nie będzie z nim problemów w różnych pozycjach podczas współżycia z kobietą i czy nie będą miał problemów z wejściem do pochwy? Dodam, że mogę go wypoziomować ("wyprostować") przytrzymując go palcem pod żołędziem lub ręką u nasady (zaznaczone zielonymi punktami na obrazku). Nie sprawia mi to żadnego bólu ani specjalnej trudności. Podejrzewam, że mój problem wynika z ułożenia penisa w slipach. Otóż trzymam go do dołu, gdyż tylko tak mi jest wygodne i podczas niekontrolowanego wzwodu zwija się w "kłębek" tuż pod jądra. Jeśli to konieczne wstawię prawdziwe fotografie mojego problemu. Czy trzeba coś z tym robić czy zostawić jak jest? Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam. Mile widziana opinia specjalisty.
alfredmak - Nie 12 Gru, 2010
Nie, bierz go najwyżej do góry...
Rufus1 - Pon 13 Gru, 2010
kombajn, zakladaj sobie ciasne slipy i ukladaj penisa do góry
andrzejgadarr - Pon 13 Gru, 2010
A pierniczycie głupoty. Już to kiedyś tu pisałem. Ugorujcie sobie makaron spaghetti, weźcie jedną nitkę i ułóżcie w kształt litery S, po 5 minutach chwyćcie za jeden koniec i podnieście nitkę i jaki będzie ona miała kształt?
facet - Pon 13 Gru, 2010
Wzwód powinien być do góry. Może Ci to sprawić problem przy współżyciu. Cały czas będziesz trzymał dłonią penisa gdy będziesz współżył z kobietą?
Najlepiej udać się do lekarza. Może chirurgicznie uda się naprawić.
andrzejgadarr - Wto 14 Gru, 2010
Synek jak ty piepszysz głupoty! Oczywiście, że da się współżyć dając partnerce wiecej przyjemności niż prostym. Trzeba znaleść tylko taką pozycję, żeby była jaknajbardizej komfortowa dla obojga.
|
|