Luźne dyskusje o męskich sprawach - BłONA DZIEWICZA
Gość - Wto 06 Cze, 2006 Temat postu: BłONA DZIEWICZA Na tym forum piszcie co wiecie o błonie dziewiczej np.
- jak ją wyczuc
- zachowanie dziewczyny kiedy ją posiada
- czy każda moze miec błona
- wasz pierwszy raz z błoną
- czy zawsze leci krew
- czy idzie ją palcem wyczuc
- itd. id.
Zainteresowałem sie tym bo pewien czas temu uprawałem sex z moją dziewczyna "dziewica 19lat" (przynajmniej tak twierdzi) nie wsadziłem jej całego ale strasznie ją bolało. Raz wsadziłem jej troszke wiecej niz zazwyczaj i twierdziła ze jej przebiłem . Nie wiem nie mam pojecia.
noid2600 - Pią 09 Cze, 2006
no bo moja byla dziewczyna nie byla dziewica i nie mialem takiej mozliwosci. Terazniejsza dziewczyna jest dziewica i uzgodnilismy ze jej pierwszy raz bedzie na wakacje w sierpniu jak zacznie brac tabletki. Czytajac posty w tym temacie jestem ciekaw jak wyczuc tą błone, czy da sie palcem? i czy mezczynza poczuje ze ja przebil ?
wiem gowniarskie pytanie nie na poziomie no ale tej wiedzy mi brak, a w praktyce przekonam sie dopiero za jakis czas ^^ wiec jak juz ktos to ma za soba ..
Gość - Wto 13 Cze, 2006
dokładnie. o błonie dziewiczej raczej niczego nie znajdziesz co cie interesuje dlatego załozyłem ten temat. A idiota moze sie tylko dziwic
|
|