Luźne dyskusje o męskich sprawach - Na Waleta na Plaży
David1987 - Czw 01 Cze, 2006 Temat postu: Na Waleta na Plaży Witam!
Czy lubicie kąpać się nad jeziorem nago? :>
Ja uwielbiam
Jeżdże sobie rowerkiem i szukam jakiś wyludnionych plaż, mieszkam na mazurach więc ze znalezieniem nie mam dużego problemu. Rozbieram się do naga i wchodze do wodu. Bardzo mnie to podnieca, ponieważ boje się że ktos przyjdzie na tą plaże. I wtedy nie miał bym co zrobić. Chociaz czasami chciał bym żeby ktoś przyszedł na ta plaże, chciał bym zobaczyc mine jego, że wychodze z wodu nago, w dodatku z stercząca pałą hehe, bo zawsze mi stoi jak tak sobie pływam
Lubie też kąpac sie nago razem z znajomymi (wtedy mi nie stoi, bo nie czuje takiego podniecenia, tylko czuje się "wolny" hehe). Rok temu zrobiliśmy sobie spływ kajakowy. Znaleźliśmy jakąś fajna plaże. Zdjeliśmy ubrania i do wodu, Robilismy sobie foty itd. Wszyscy przepływający inni pseudo-kajakaże się na nas gapili jak na debili, ale my sie tym nie przejmowaliśmy . Jakoś jak jest się z kolegami, to nie martwisz się że ktoś Cię przyluka. A wieczorem, jak juz było ciemno, to na polu namiotowym, na którym było dosyc dużo ludzi, tez zaczeliśmy pływać nago Nawet niedaleko przy ognisku siedziała jakaś młoda parka, ale nie przeszkadzało im to. A jak wyszliśmy, to jakiś czas ejscze paradowaliśmy bez gaci, Siedzieliśmy se tak przy ognisku, piliśmy piwka ..... A jak jest z tym u was?
Piotrek87 - Czw 01 Cze, 2006
a ekshibicjonista jesteś i tyle hehe
a tak na serio to nie moja sprawa ale ja tam bym sie nie chciał obnażac w obecności innych mężczyzn bo nie czuje takiej potrzeby i tyle. to samo sie tyczy jarania pływaniem nago
Bruno Pelletier - Pią 02 Cze, 2006
pływasz ze sterczącym penisem??
to jak przywiążesz sobie do niego sznureczek to możesz go używać za ster
Strikerx - Pią 02 Cze, 2006 Temat postu: odp właśnie przywiąż sznureczek i może złowisz jakieś rybki na kolacje
existenz - Pon 05 Cze, 2006
Dawid1987 a nad jakie jezioro chodzisz? to może wpadnę, bo też jestem z mazur
noid2600 - Pią 09 Cze, 2006
co prawda za czasow gimnazjum to bylo ale warto by to powtórzyć.
Z grupa znajomych 3 dziewczyny i 4 facetow bylismy na ognisku nad jeziorem, wypilo sie kika piw no i kumpel skoczył nago do jeziora to tak jakoś reszta chłopa też poleciala w ten sam sposob, dziewczyną to troche zajelo ale tez sie przekonały ^^ mowie wam super zabawa, jedyny minus to zimna woda grr..
antares - Sob 10 Cze, 2006 Temat postu: Na Waleta na Plaży Ja tam też tak pływam jak David1987.
Kiedyś wracaliśmy z kumplami3 i koleżankami2 z wakacj
byliśmy już w sieradzu i bojechaliśmy nad takie jeziorko i zaczeliśmy włazić do wody beż ciuchów.
A teraz tam jest plaża nudystów fajnie ja tam chodze w każde wakacie
i jest super.
Nieraz penis mi staje gdy jestem w wodzie ale zadko.
Mam pytanie do noid2600 a penisy wam staneły w tej zimnej wodzie?
kgdynia - Nie 11 Cze, 2006 Temat postu: Re: Na Waleta na Plaży skoro macie jakies zdjecia to moze je wkleisz to bedzie bardzioej wiarygodne
noid2600 - Pon 12 Cze, 2006
grrr nie mam zdjec a szkoda ;p
no czasmi trudno sie powstrzymac ale jakos to normalne sie wydawalo i nie bylo powodu do obciachu ;p
z wielka checia bym to powtórzył
kgdynia - Pon 12 Cze, 2006
noid2600 napisał/a: | grrr nie mam zdjec a szkoda ;p
no czasmi trudno sie powstrzymac ale jakos to normalne sie wydawalo i nie bylo powodu do obciachu ;p
z wielka checia bym to powtórzył |
ja jestem ciekawy czy dawid1987 ma jakies zdjecia ??????
ja bym je chciał zobaczyc a wy ?
VanCote - Pon 12 Cze, 2006
Całe szczęście nad morzem są jeszcze dzikie plaże, gdzie godzinami można korzystać ze słonecznych kąpieli całkiem nago. Uwielbiam ten luz.
Porada dla was. Na dzikiej, pozamiejskiej plaży, za parawanem możecie leżeć nago. I tak nikt nie zagląda za parawan. Nikt nie zaryzykuje OPR.
mar22 - Sro 21 Cze, 2006
VanCote napisał/a: | Całe szczęście nad morzem są jeszcze dzikie plaże, gdzie godzinami można korzystać ze słonecznych kąpieli całkiem nago. Uwielbiam ten luz.
Porada dla was. Na dzikiej, pozamiejskiej plaży, za parawanem możecie leżeć nago. I tak nikt nie zagląda za parawan. Nikt nie zaryzykuje OPR. |
właśnie wróciłem z takiej plaży nad naszym morzem. 2-3 km przed Piaskami na Mierzei Wiślanej. Nawet sporo ludzi było
zxcdg - Czw 31 Sie, 2006
Ja jak mam okazję na waleta na plaży.....zawsze.
con brio - Nie 03 Wrz, 2006
Kilka lat temu wraz z trzema kolegami wybrałem się na plaże naturystów w Lubiewie (niedaleko Międzyzdrojów). Były tam całe rodziny z dziecmi i wszyscy na nago. Na sam poczatek zdjęcie majtek robiło niemałe wrażenie ale po chwili okazało się że nikt na nas nie zwraca uwagi. Od stałych bywalców wyróżnialiśmy się tylko bladymi tyłkami i nic pozatem. Bałem się że widok gołych dziewczyn zadziała na moje zmysły i dostane erekcji. Wcale tak nie było. Poczatkowo leżeliśmy plackiem i obserwowaliśmy co wokól sie dzieje. Potem poszliśmy się wykąpać w morzu. Zimna woda sprawiła że mój niewielki ptaszek zrobił się o połowe miejszy. Nie zrobiło to na nikim jakiegoś wrażenia. Potem dołączyliśmy się do gry w plażową siatkówkę. Bardzo miło wspominam ten wypad do Lubiewa. Nie zauważyłem u nikogo podniecenia mimo że naprawdę były bardzo fajne laski. Były też i panie starsze i takie z ponad 100 kilogramowa wagą. Wszyscy czuli się na luzie.
Jedna niepisana obowiązuje tam jednak zasada. Żadnego alkoholu.
krisso - Wto 05 Gru, 2006
też tak mam uwielbiam na golasa i może i to jest ekshibicjonizm ale jest mi tak zajebiście. jak mam tylko okazję i tolerancyjne towarzycho to kąpiemy sie na golasa.
paulinka - Wto 05 Gru, 2006
jakos jeszcze nie mialam przyjemnosci.....
ale napewno kiedys sprubuje
raczej wieczorem lub w nocy i w ustronnym miejscu...
nie potrafie sobie wyobrazic siebie na plaży dla nudystów jestem za bardzo wstydliwa ...
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006
ja tez nie mialem .. po drugie chyba bym sie nie odwazyl .. znaczy mowisz o dniu czy w nocy ? ;> bo kiedys na waleta sie kompalismy, ale w malym gronie tylko przyjaciele
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006
Ja tez bym sie nie odwazył,
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006
oczywiscie na plazy, bo prysznice, sauna jak ze znajomymi to ok. ALe na plazy wsrod wielu ludzi, raczej nie ;p
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006
nie my to zrobilismy na plazy ale tylko w gornie jak mowie
Vassil - Czw 05 Kwi, 2007
Ja też lubię sobie nago na plaży poleżeć, nad morzem i nad jeziorem. Byłem też kiedyś na plaży dla nudystów dla samych mężczyzn... było supper Z kolegami też kiedyś nie raz nago się kompałem i było fajnie. W wodzie to mi nie stoi, ale na palaży stoi równo i wtedy fajnie tak z dzidą na wieżch sobie poleżeć
Bruno Pelletier - Pią 06 Kwi, 2007
dla samych mężczyzn? no, w takim razie była to plaża gayowska
Vassil - Pią 06 Kwi, 2007
O nie mój drogi. To nie była plaża gejowska. Była to plaża w Czarnogórze, a tam oddzielnie panie, oddzielnie panowie - taki zwyczaj
tomek333 - Nie 08 Kwi, 2007
Vassil napisał/a: | O nie mój drogi. To nie była plaża gejowska. Była to plaża w Czarnogórze, a tam oddzielnie panie, oddzielnie panowie - taki zwyczaj |
Zgadzam sie bylem w Bulgari tez tak bylo ale nie byl za duzy murek miedzy kobieca a meska wiec mozna bylo sie w wspiac
Bruno Pelletier - Pon 09 Kwi, 2007
ok, zwracam honor
poprostu zazwyczaj plaże naturystyczne tylko dla panów to własnie plaże gayowskie - przynajmniej te na których ja byłem
kgdynia - Pon 09 Kwi, 2007
Bruno Pelletier napisał/a: | ok, zwracam honor
poprostu zazwyczaj plaże naturystyczne tylko dla panów to własnie plaże gayowskie - przynajmniej te na których ja byłem |
a gdzie taka plaza gejowska jest ... bo nie słysząłem jeszcze ,,,
Vassil - Pon 09 Kwi, 2007
No właśnie?
Alex-sex - Pon 09 Kwi, 2007
ja tez chce wiedziec!!
Bruno Pelletier - Wto 10 Kwi, 2007
na przykład nad zalewem Chechło - Nakło
love508 - Wto 10 Kwi, 2007
musze tam looknąć
luter - Wto 10 Kwi, 2007
kąpiel nago jest całkiem OK, kapalem sie tak ze znajomymi w jeziorze na Mazurach wieczorem. Co do plaz dla naturystow to na polskim wybrzezu słyszalem o kilku. W Kryspinowie k. Krakowa tez jest wydzielona taka plaza, ale jeszcze nie bylem
Vassil - Wto 10 Kwi, 2007
A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki
Fantom17 - Wto 10 Kwi, 2007
Vassil ja kiedys szukalem za pomoca google,odrazu wyswietlilo wszytskie w Polsce takze moze uzyj wyszukiwarki.
Vassil - Wto 10 Kwi, 2007
Fantom17 ja kiedyś szukałem za pomocą google różnych rzeczy szukałem i co? Ja pytam się na forum, bo chcę uzyskać fachowe i sprawdzone informacje. Jak ktoś był to znaczy, że sprawdzone!!!
lukas306 - Sob 15 Wrz, 2007
W warszawie słyszałem o 3 plażach naturystycznych, ale byłem tylko na jednej. Plaza naturystyczna znajduje sie na samym koncu ulicy Sitowie, tam gdzie piaskarnia, ktora trzeba przejsc, a za nia w strone Wisly, przez zwykle plytki kanal na wyspe i na wyspie od strony wisly jest piekna, piaszczysta plaza. Uwaga: ostatnio zalali piaskranie i doprowadzili do niej bardzo szeroki nala z wisly, ale na szczescie idzie on naokolo, takze nadal da sie przejsc przez piaskarnie kierujac sie w jej polozona blizej Wisly czesc.
Z miasta mozna dojechac autobusami 146 i 142 oraz 702. Polecam dojazd z centrum kolejka Otwocką na stacje Falenica, stamtad 1 przystanek ( albo piechota) na petle Falenica, na ktorej staja 142 i 146 i tymi autobusami 6 przystankow. Trzeba wysiasc na przystanku ogorkowa ( na zadanie) i cofnac sie 100m do ulicy Sitowie. Z przystanku na plaze da sie dojsc w 10 minut.
Plaza jest szeroka, piaszczysta, spokojnie moze sie tam opalac nawet z kilkaset par. Ludzie sa mili, sa cale malzenstwa z dziecmi.
Jesli jedziecie samochodem to mozna go zostawic pod piaskarnia, albo za drobna oplata dla stroza na terenie piaskarni, jesli boicie sie zlodziei.
Południowa część plaży uznawana jest za plaże dla homoseksualistów, natomiast północna jest dla hetero.
cobi79 - Wto 18 Wrz, 2007
No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem.
rudicek - Nie 07 Paź, 2007
Ja jeszcze nie byłem bo w mojej okolicy takiej nie ma Ale może kiedyś...
axa - Nie 07 Paź, 2007
Vassil napisał/a: | A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki |
Ale chcesz tam iść po to, żeby się poopalać, czy tylko popatrzeć?
cobi79 napisał/a: | No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem. |
jak dla mnie Stogi to straszny syf
end - Pią 12 Paź, 2007
Raz mi sie to zdarzylo. Gdy bylem w liceum z paczką pojechalismy nad jeziorko i w nocy urzadzilismy sobie kąpiel nago:) fajnie i przyjemnie chociaz bylo na tyle ciemno, ze nikt nie widzial innych. Plus dla wstydliwych:)
Nox2 - Nie 14 Paź, 2007
Ja bym schęcia poszedł na taka plażę ale obawiam się, że przez pierwsze 30 min mój penis wyglądałby jak świeczka
mateusssz - Nie 28 Paź, 2007
Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie
kgdynia - Pon 29 Paź, 2007
mateusssz napisał/a: | Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie |
ZGADZAM SIE WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST i niema co sie ukrywać /....
sex pod wolda super sprawa
Alex-sex - Wto 30 Paź, 2007
[quote]ZGADZAM SIE WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST
zgadzam sie przecież to nie twoja wina, że on ma wiekszego, tak najwidoczniej masz zapisane w genach
stefek11 - Wto 30 Paź, 2007
nie powinnismy sie wstydzic tego coi tak nie jest zalezne od nas:)
Takie plaze sa fajne:D
Julcio - Wto 30 Paź, 2007
nie powinniśmy się wstydzić tego co mamy między nogami!!!
Powinniśmy być z tego dumni, niezależnie czy mamy 10, 15, czy też 20 cm.
Jeżeli komuś się nie podoba nasz penis, niech nie patrze
A po drugie, samo hasło : "Na waleta na plaży" - polega na kąpieli na nago na plaży, więc nie ma się czego wstydzić a jedynie rozkoszować z dobrej zabawy
BASF - Wto 30 Paź, 2007
A mi się wydaje, że nie mamy być z tego dumni tylko traktować penisa czy tez piersi jak normalny narząd jak nos czy uszy. W końcu na plaży dla nudystów wszyscy są nago i wyglądają jednakowo. To samo się tyczy prysznicy na basenach. Ja zawsze myję się nago i nie interesuje mnie naprawdę czy ktoś ma dużego czy małego. Mój penis stworzył mi corkę i to się dla mnie liczy najbardziej a nie czy mam 20cm czy 12cm. Wydaje mi się, że tylko dorastający chłopcy, którzy nie są obyci w temacie podglądają innych facetów w łaźni. To jest całkiem normalne. Tylko mało który z nich wie, że nie wielkość ma znaczenie. Prostym przykładem jest podczas igraszek łóżkowych zaspokoić swoją partnerkę palcem wskazującym. A po osiągniętym orgaźmie wystarczy przyłożyć ten palec do swojego penisa. I tu jest zawarta odpowiedź.
Przepraszam, że "zjechałem" z tematu.
BASF napisał/a: | A mi się wydaje, że nie mamy być z tego dumni tylko traktować penisa czy tez piersi jak normalny narząd jak nos czy uszy. |
dobra może się źle wyraziłem
nie dumni, a po prostu się nie wstydzić.
Tak jak napisałeś, w pewnym wieku człowiek nie zwraca na takie rzeczy uwagi.
A temat był na waleta na Plaży a nie na Plaży nudystów
na plaży nudystów to trochę inna sprawa.
pozdrawiam
BASF - Wto 30 Paź, 2007
Julcio napisał/a: | dobra może się źle wyraziłem
nie dumni, a po prostu się nie wstydzić |
Przepraszam, że tak odebrałeś ten post ale nie miałem na myśli Cię poprawiać. To miało brzmieć jak osobne zdanie podpierające się jedynie na pozostałych wypowiedziach
BASF napisał/a: | Julcio napisał/a: | dobra może się źle wyraziłem
nie dumni, a po prostu się nie wstydzić |
Przepraszam, że tak odebrałeś ten post ale nie miałem na myśli Cię poprawiać. To miało brzmieć jak osobne zdanie podpierające się jedynie na pozostałych wypowiedziach |
spokojnie Basf Ja się tak łatwo nie obrażam
ale nie ma co i tak się z Twoim postem zgadzam
i nadal zmieniam to danie ze słowem "dumni"
wydaje mi się że forum jest właśnie po to aby dyskutować i czasem zmieniać zdanie jeżeli ktoś nas przekona do swoich racji,albo pokarze bardziej racjonalny aspekt sprawy
maaaks - Wto 02 Sie, 2011
ja lubię sobie nago na plaży poleżeć. Byłem też kiedyś na plaży dla nudystów dla samych mężczyzn. W wodzie to mi nie stoi, ale na plaży stoi równo i wtedy fajnie tak z dzidą poleżeć lub pochodzić. nie mam przed tym oporów
|
|